maanantai 18. maaliskuuta 2013

Yläkerran aula.

Niin paljon kuin minä tykkäänkin kodistani, niin tästä asunnosta löytyy myös monta monituista ongelmakohtaa. Isoin ongelma taitaa olla se, ettei meillä ole tilaa pyykin kuivaamiseen. 
Tai onhan sille tila, kun se on järjestetty yläkerran aulaan ja sen takia aula näyttääkin ihan varaston ja pyykkituvan sekoitukselta. 

Tämä on taas niitä kuvia, miltä sen pitäisi näyttää.

Todellisuudessa tuossa tynnyrin tilalla on pyykinkuivausteline ja vieressä töröttää tuo tynnyri.
Tuohon aulaan olisi niin ihana laittaa joku löhötuoli lukemista varten, sen viereen pieni pöytä johon voisi laskea viinilasin ja sitten vielä joku ihana lattiavalaisin, niin a´vot!
Ehkäpä kuivausrumpu olisi ratkaisu tähän pulmaan. 


Tämä nenäliinaan kirjoitettu viesti on myös kehyksissä tuolla yläkerran aulassa. Sain sen pojalta, kun hän oli vasta oppinut kirjoittamaan :)


Kohta viedäänkin viimeisiä tässä asuntoesittelyssä, kun ei näihin neliöihin kovin monta huonetta sovi :)

5 kommenttia:

 1. Pitihän se munkin tulla vastavierailulle :) Kiva blogi, pakko oli lukea kaikki postaukset kerralla läpi :D Ja ihana toi taulukollaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt on pakko tulla tunnustamaan, että taisin vahingossa poistaa sen sun kommentin... Johonkin meinaan hävisi eikä löydy mistään :( Joten jos viitsisit sen uudestaan laittaa :D

   Poista
  2. Kiitos kehuista ja hyvä että kerroit kommentin katoamisesta, niin pääsin osallistumaan arvontaan :)

   Poista
 2. Niin usein tätä samaa pyykinkuivausongelmaa pohdittuani olen tullut siihen tulokseen että kaikki asumukset on miesten suunnittelemia... :) En tiedä ketään jolla olisi ruhtinaalliset pyykkinarut kotona,olipa talo uusi eli vanha.
  Tosi kivat nuo taulut ja lapsosen viesti on niin hellyttävä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulispa jo kesä niin sais kuivattaa pyykit pihalla :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...