perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pojan huone esittelyssä.

Vuorotyön hyviä puolia on nämä ihanat arkivapaat. Huonoista puolista en nyt jaksa marista, tulisi liian pitkä postaus ;D Kun mies on töissä ja poika koulussa, niin näinä vapaapäivinä saa tehdä juuri sitä mikä sattuu sillä hetkellä itseä hotsittamaan. Tänään oli tarkoitus jatkaa unia, kun poika lähtee kouluun, mutta keitinkin kahvit ja jumin tähän koneelle. Poika käy kerran viikossa mummin luona kokkikerhossa ja eilen tuli kerhosta tuliaisia, joten aamukahvin kanssa on ihanaa SUKLAISTA tiikerikakkua. Aika kiva vapaapäivän aloitus :)

Mutta mennäänpä sinne pojan huoneeseen...
Meidän makuuhuoneet ovat yläkerrassa, eristyksissä muusta asunnosta. Tämän takia poika ei kauheesti vietä aikaa omassa huoneessa, vaan tekee läksyt joko keittiönpöydän ääressä tai olohuoneen lattialla makoillen :) Piirtäminen, lukeminen ja leikitkin kantautuu yleensä alakertaan, mutta koska poika on kohta jo 10v, niin pikkuhiljaa oma huone on tullut tärkeämmäksi.

Huoneessa on oven lisäksi yksi seinä täynnä kaappeja, yksi ikkunaseinä + parvekkeen ovi, joten kaikkien tarpeellisten tavaroiden mahduttaminen huoneeseen on aika hankalaa.


 Huoneen graffititapetti on tilattu Your deco shopista  Tapetti oli edullinen ja tuli kotiovelle alle viikossa.

Mutta se tapetin laittaminen seinään...
Tapetti oli jaettu kahdeksaan osaan, eli ylös 4 ja alas 4 palasta. Tapetti oli tosi ohutta, julistemaista paperia. Sen asentaminen oli aika haastava homma, koska tapetti alkoi venyä ja vanua heti kun se kosketti  liisteriä. Mutta seinässä se nyt on. Ei ehkä kaikkein hienoiten asennettuna, mutta seinässä silti.
Mutta onpa joku vieras joskus erehtynyt luulemaan seinää oikeaksi graffitimaalaukseksi, niin ei niitä virheitä vissiin huomaa. Ainakaan hämärässä ja kaukaa katsottuna ;)
Joskus oli suunnitelmissa, että laitettaisiin omaankin makuuhuoneeseen valokuvatapetti, mutta tuon tapetin asentamisesta syntyneiden traumojen takia päätettiinkin laittaa ihan tavallinen tapetti.

Ja koska poika on tullut äitiinsä, eli on ihan yhtä huithapeli, niin huone on harvoin siinä kunnossa, että siitä saisi julkaisukelpoisia kuvia otettua :D

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä tykkään myös. Siinä on sopivasti särmää, mutta se on kuitenkin selvästi lastenhuoneen näköinen :)

   Poista
 2. Näyttää minunkin silmään oikealta graffitilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks tuossa kuvassa ei näy ne virheet ;)
   Mutta ei ne oikeastaan pahoja virheitä ole, mutta kun itse tietää niitä olevan, niin ne pistää silmään :)

   Poista
 3. On muuten magee tapetti.
  Mä rakastan graffitteja... :D

  VastaaPoista
 4. Hei. jos löydät tuon tapetin tuolta sivuilta niin linkitätkö kohdan. en ainakaan huomannut (m.jaatinen@hotmail.com) :) Ihana tapetti tosiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on luultavasti tämä http://www.yourdecoshop.fi/en/Shop/detail/Id/10165473/?query=graffiti&offset=2&
   Samanlaista tapettia on tuolla myös eri hintaisena. Oiskohan niissä erona tapetin paksuus.
   Graffiti-haulla löytyy paljon ihania tapetteja! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...