torstai 14. maaliskuuta 2013

Makuuhuoneessa hoppee ei oo häppee.

Alakerrasta löytyy pienenä ripauksena kultaa, mutta yläkerran aulassa ja makuuhuoneessa hopeeta on käytetty oikeen reilulla kädellä. 

Makuuhuoneen sisustus poikkeaa muutenkin muun asunnon sisustuksesta ja sieltä löytyy bling-blingiä ja kiekuraa ja koukeroa. En jaksaisi katsella sellaista huonetta koko ajan, mutta se on just hyvä huoneessa, jossa nukutaan. Ei vaan, kyllähän makuuhuone saa hiukan romanttinen olla.


Sängynpääty rakennettiin kahdesta trukkilavasta. Niistä molemmista poistettiin toiseksi ylin lauta ja niistä irrotetuista laudoista rakennettiin hylly. Trukkilavojen päälle laitettiin lisäksi yksi pitkä lauta hyllyksi. 

Ensimmäisenä yönä näin muuten unta, että lautojen välit kuhisi ötököitä ja sänky oli toukkia täynnä. Painajaiseen herätessä meinasin luikkia sohvalle jatkamaan unia. Mutta ei siellä oikeasti taida ötököitä olla. En ole ainakaan nähnyt hereillä ollessa...


Tämä ihana lipasto saatiin mieheni mummolasta. Maalattiin se mustaksi ja laitettiin uudet vetimet. Kaarevan muotonsa takia se on just passeli makuuhuoneen kiemura-koukero-romanttiseen tyyliin.
Makuuhuoneen tapetti on muuten yksi niistä asioista, jota rrrrakastan täällä kotona. 

Siinä makuuhuone koko komeudessaan. Pieni on sekin huone, mutta kyllä siellä nukkua sopii.


Missä minä, siellä kissat.

4 kommenttia:

 1. Hei! Kiva uusi blogilöytö ja suloiset kissat!

  VastaaPoista
 2. Makee makuuhuone! Tapetti on tosiaankin upea!
  Oletko pitänyt sänkyä toisin päin eli pääty tapetti seinää vasten?Olisi komea näky kun noin mahtava sängyn pääty.

  VastaaPoista
 3. Pidettiin joskus sänkyä toisin päin, mutta kun saatiin tuo lipasto, niin oli pakko kääntää sänky toisin päin. Lipasto ei sovi, jos sänky on tapettiseinää vasten :(

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...