Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Intialaista ruokaa, lasillinen viiniä. Ja munia!

Muutama viikko sitten minulle tuli aivan yllättäen pakkomielle saada intialaista ruokaa. Ne muutamat kerrat kun olen syönyt intialaista, ovat olleet ulkomailla ja viimeisimmästä kerrasta on jo useampi vuosi aikaa.
En siis tiedä mistä ajatus päähän pälkähti, mutta koska siitä ajatuksesta ei eroonkaan päässyt, niin pakkohan se oli ruveta etsimään reseptejä netistä. Ohje löytyi ja se todettiin niin hyväksi, että tänään sitä tehtiin jo neljättä kertaa.

Nyt kyllä hävettää kertoa ruoan ohje,  koska siihen ei tarvitse tehdä itse juuri mitään, vaan melkein kaikki tulee valmiina purkista. Mutta kun se on niin tajuttoman hyvää, niin kerronpa silti...
Ohje on lainattu täältä. 

kermaista broileria intialaiseen tapaan
  • Voita 50 g
  • Broilerinfilee 500 g pieninä paloina
  • Suolaa 0,5 tl  
  • Mustapippuri, jauhettu 2 ripauta
  • Kermaa 1 dl (Itse käytin kookoskermaa n. 1,5dl)
  • Vettä 0,5 dl
  • Mango Chutney Spicy Bengal
  • Korianteri, tuoretta
  • Vindaloo cooking sauce 1 kpl

  1. Paista broileri voissa kullanruskeaksi ja mausta mustapippurilla.
  2. Kaada joukkoon Vindaloo Cooking Sauce, kerma ja vesi, ja anna kiehua hiljalleen 5-7 minuuttia. Mausta suolalla.
  3. Tarjoile riisin ja Santa Maria Mango Chutneyn kera!
 Naanleivän tein Valion ohjeella ja se löytyy täältä.

Kun tein eka kerran tuota ruokaa,  niin en todellakaan uskonut, että se olisi noin hyvää, mutta niinpä vain oli ja se jäi pysyvästi meidän perheen ruokalistalle :)


 Ei kovin edustava kuva, mutta enpä jaksanut nälissäni enempää hifistellä :D


Niin ja onhan täällä munatehtaassa taas pari uutta munaakin valmistunut. Jopa töihin asti vietäväksi.

Pojan taideteos.
 
Nämä värikkäät vein töihin.






Viikonloppu hurahti töissä ja huomenna saa huokaista ennen ensi viikon hulinoita!
Kauhulla mielenkiinnolla odotan miten kiire pääsiäinen tulee töissä olemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...