keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen basilikadippi

Otsikko oli nyt vähän harhaanjohtava, nimittäin tätä dippiä kantsii herkutella muulloinkin, kuin vain kerran vuodessa! Mutta koska se passaa niin hyvin pääsiäiseen, hennon vaaleanvihreän värinsä takia, niin menkööt tuolla otsikolla :)

Tätä herkkua suosittelen nauttimaan ruissipsien kanssa. Naturelleja en ole kokeillut, mutta passaa ainakin valkosipulilla ja sour cream -maustettujen kanssa.

     Basilikadippi

 Nippu tuoretta basilikaa
2-3 valkosipulin kynttä

1 purkki pehmeää fetaa (esim. apetit)
1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
2/3 purkki kermaviiliä

Mustapippurirouhetta oman maun mukaan
(Loraus balsamicoa)

Ensin laitetaan blenderiin/tehosekoittimeen basilika, valkosipuli ja vähän kermaviiliä ja sekoitetaan hetki. Sitten lyödään perään loput ainekset ja sekoitetaan tahnaksi. 

Anna maustua hetki jääkaapissa.
Ota kaveriksi pari lasillista viiniä.
Herkuttele.
 
Yritin etsiä googlen kautta alkuperäistä ohjetta, mutta en löytänyt. Olisin mielelläni antanut tästä ohjeesta kunnian sille, jolle kunnia kuuluu. 

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille, olitpa vapaalla tai töissä! Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään, niin kuin kuutena edellisenäkin pääsiäisenä :) ...tai on minulla sunnuntai vapaa, mutta sekin ainut vapaapäivä menee luultavasti toipuessa lauantain illanistujaisista. Mutta kerrankos tuota pääsiäistä juhlitaan ;D

2 kommenttia:

  1. No nyt oli sen verran selkeät ohjeet, että jopa minä saattaisin onnistua..

    Kuulostaa sen verran herkulliselta, että aion pistää kaikki peliin ja yrittää.

    Hyvää pääsiäistä! Ainakin lauantai-iltaa ja sitä sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän teossa ei voi epäonnistua! :)

      Kiitos samoin, hyvää pääsiäistä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...