tiistai 12. maaliskuuta 2013

Esittelyssä keittiö!


Esittelenpä ensimmäiseksi keittiömme, josta  päivät aina alkavat. Tai sängystähän sitä yleensä herätään ja tie vie kylpyhuoneen kautta keittiöön, mutta keittiössä herään vasta oikeasti-oikeasti.

Mutta ennen varsinaista keittiöesittelyä kerron lyhyesti kotimme historiasta..
Ostimme tämän asunnon v. 2007. Kotimme on kaksikerroksinen rivitalon päätyasunto, jossa on 80m². Alakerrassa on eteinen, olohuone, keittiö, vaatehuone, vessa ja portaiden alla on pieni komero, jonne on käynti vessan kautta. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone ja sauna. Lisäksi meillä on onnettoman pieni etupiha, kivan kokoinen takapiha ja parveke.
Asunnon entinen asukas oli vanha rouva joka ei ollut tehnyt asuntoon remontin remonttia  ja  koska talo on rakennettu -86, niin remontoimme asunnon lähes lattiasta kattoon. Osa huoneista on päässyt remontissa jo toiselle kierrokselle, kuten keittiömme, jonne laitoimme aluksi laminaattilattian, mutta vaihdoimme sen myöhemmin lattiamattoon.

                                                   Ja nyt keittiön kimppuun!

Keittiön kaapistot ja välitilan kaakelit olivat aikoinaan nappivalinta ja miellyttävät silmää vielä monen vuoden jälkeenkin. Lattia oli alunperin samaa laminaattia, kuin muissakin huoneissa, mutta vaihdoimme sen pari vuotta sitten tummanharmaaseen lattiamattoon. Myös keittiön päätyseinä sai viime vuoden puolella uutta ilmettä, kun maalasimme sen liitutaulumaalilla.

Keittiö toiseen suuntaan katsottuna. Oikealla avautuu valtava länsisiipemme, eli olohuone.

Tällainen näkymä on keittiöön olohuoneesta päin katsottuna. Punainen seinä tehtiin jo ensimmäisen remontin yhteydessä, enkä ole katunut! Kun muutaman viikon aikana oli joutunut päättämään kamalan paljon sisustusratkaisuja, niin keittiön seinän kanssa pää löi ihan tyhjää. Mietimme seinään erilaisia tapetteja tai ihan vain valkoiseksi jättämistä, mutta onneksi äitini ehdotti, että maalatkaa punaiseksi. Ja niinhän me tehtiin. Seinä on ihana, enkä ole raaskinut laittaa seinään hyllyjä tai tauluja, vaan se on kaunis pelkästään tuollaisenaan.

                              Tästä kuvasta saa vielä selkeämmän käsityksen keittiön mallista.
     Ja onpa näköjään linssiluteemme, Luikerokin, päässyt esiintymään parissa kuvassa :)

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen keittiö ja muumuhan on oikein mestari värien valinnassa ;)Räsymatto passaa niin hyvin noihin väreihin.Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Äiti on ollut kyllä avuksi monessa sisustusongelmassa. Joskus se tosin ihmetteli että mitähän ne nyt puuhaa, kun kuskattiin trukkilavoja tms. kotiin. Nyt se on jo tottunut :D
  Räsymatto löytyi viime syksyn Ruotsin reissulta, Luulajasta.

  VastaaPoista
 3. onpa ihana piristys toi punainen seinä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...