tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tulehan peremmälle!

Eteinen, sen pitäisi näyttää tältä, mutta...

Eteinen, tuo kodin käyntikortti. Jokainen, joka on käynyt pyörähtämässä vain ovellamme, luulee varmasti että meillä on suurperhe. Takkia, kenkää, urheiluvälineitä, lelupyssyjä (x100), lisää kenkiä ja rukkasia on eteinen täynnä. Hyvä että sen kautta edes sopii kulkemaan sisälle.
Eteinen on aivan onnettoman pieni ja siinä on kolme ovea; ulko-ovi, vaatehuoneen ovi ja ovi "eteisaulaan". Kuulostaa käytännölliseltä, eikös?Kun on saanut raivattua itsensä eteisen läpi, niin pääseekin alakerran "aulaan". Sitä kautta kuljetaan joka paikkaan. Olohuoneeseen, keittiöön, vessaan ja yläkertaan.

Eteisen seinässä oleva peltinen Dream-kyltti muistuttaa unelmoimaan ja niin minä unelmoinkin. Nimittäin käytännöllisemmästä eteisestä.

4 kommenttia:

 1. Sama ongelma taitaa olla melko monella,liian pieni eteinen.Oletkos itse värkkäillyt nuo pallovalot?

  VastaaPoista
 2. Joo, itse olen tehnyt. Tilasin netistä ne "oikeatkin" valot, mutta nuo on itse tehtyjä. Valkoiset pallot on paperinarua, mustat puuvillalankaa ja musta-valkoiset molempia sekaisin.
  Täytyy jossain vaiheessa laittaa parempia kuvia noista valoista.

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla käymässä ja voi kuinka ihastuin noihin valopalloihin. Olen itsekin katsellut niitä (valmiina), mutten olekaan tullut ajatelleeksi että niitä voisi tehdä myös itse. Innolla odotan lisäkuvia ihanuuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä teen pian jutun noista valoista :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...