lauantai 7. syyskuuta 2013

Pyörremyrsky olohuoneessa

Tänään, kun olin ensin päivän potenut migreeniä ja vihdoinkin siitä toipunut, minulle tuli mahoton virtapiikki ja päähänpisto. Pienen pyörremyrskyn jälkeen totesin, että ei mopolla mahottomiin, joten pientä itsehillintää käyttäen tyydyin vain pienenpieneen muutokseen.

Nyt tosin tässä sohvalla istuessa vähän harmittaa, etten sittenkään raahannut sohvaa huoneen toiseen reunaan... Mutta onhan se päivä huomennakin ja vieläpä vapaapäivä. Sen näkee sitten aamulla, että iskeekö pyörremyrsky uudestaan. Vai alkaako peräti hurrikaanikausi...

 

Askon rautalankakori on just passeli askartelumateriaalien ja inspiraatiotapettien säilyttämiseen.
Samaisesta paikasta ostettu kultainen ruukku toimii lehtitelineenä. 

Syksyisempää ilmettä pihlajaverhoilla. Tykkään noista verhoista monen vuoden jälkeenkin. Ne on aina kiva kaivaa kesän jälkeen kaapin perältä.

Laadunvalvojat työssään. Ja muutoksen jälkeen tämä kolmikko sai semmosen hepulin, että minun järjestämä pyörremyrsky oli pientä siihen verrattuna.

Rentoa lauantai-iltaa!

11 kommenttia:

 1. No mulla kans kiinnittyi heti huomio noihin verhoihin. En yhtään ihmettele, että on mukava kaivella kaapin perukoilta vuodesta toiseen. Ja sellasia pitkäaikasia suosikkeja ei kovin usein tuu (ainakaan mulle) vastaan.

  Kolmikko näyttää ihan siltä, että ne on lähtötelineissä ja heti kun kuvaaja häippäsee, ne ampasee kilpaa matkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos muistan oikein, niin nyt on jo neljäs syksy kun samat verhot roikkuu ikkunassa. Mutta tuota kangasta oli myynnissä vielä viime talvenakin, joten ajaton kangas, eikä mikään hetken muotioikku :)

   Kolmikko tuli ihan hulluksi järjestyksen muuttumisesta. Älytöntä rallia vetivät menemään :D

   Poista
 2. Kaunista,minun huomio puolestaan kiinnittyi noihin ihan aivan ihastuttaviin valaisimiin joita sulla siellä on:)Hauska tuo kissakuva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on olohuoneessa kaksi kattovalaisinta, yksi lattiavalaisin ja kolme koristevalaisinta. Onkohan se jo liikaa? ;D

   Poista
 3. Kaunista! Ja kivan syksyisen raikkaat nuo verhot. Voi mikä ihana kisukolmikko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on kyllä just passelit syksyyn ja kodin muuhun värimaailmaan :)

   Poista
 4. Tykkään...tuo keinu on ihana ja tuo jalkalamppu...ja nuo laadunvalvojat vasta ihania ovatkin...:)

  VastaaPoista
 5. Laadunvalvojat :) Nauroin aaneen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napottivat niin nätisti vierekkäin ja tuijottivat koko ajan mitä touhuan. Tuli ihan semmonen fiilis, että minua tarkkaillaan :D

   Poista
 6. Voi ihanuus nuita verhoja!! Jotenkin niin simppelit ja kauniit mutta terästää huoneen ilmettä sopivasti:) Ja lapsuudestani muistan hyvin pihlajapuun pihallamme, jonka vuoksi toki pieni ihastus kaikkeen mikä muistuttaa pihlajanoksia <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...