torstai 19. syyskuuta 2013

Lomajuttuja ja häähumua

Kokonainen viikko vierähti reissussa. Viikon aikana kerettiin nähdä ja kokea vaikka mitä, joten lomajuttuja luvassa ainakin parin postauksen verran.

Viikko sitten ajeltiin siis etelään. Perjantaina käytiin ihastelemassa serkkuni pariviikkoista tyttöä ja samalla nähtiin heidän ihana koti Helsingin keskustassa.
Perjantai-iltapäivä vietettiin Heurekassa ja illaksi kerettiin vielä auttamaan miehen veljen hääjärjestelyihin.

Lauantai vierähtikin häähumussa. Sää oli mitä parhain! Hämärtyvää ja viilenevää iltaa lukuun ottamatta olisi luullut että ollaan heinäkuun helteissä, eikä syyskuun puolessa välissä. 
Hodaribaari oli aivan loistava idea yöpalaksi! Kyllä sen kaiken juhlimisen ja tanssimisen jälkeen hodarit maistuikin. Jonottaminen sujui ongelmitta ja nakkikioskitappeluilta vältyttiin :D

Lomalla käytiin myös Ruotsissa. Siitä juttua seuraavassa postauksessa. 
Tuli shoppailtua aika sikana...

2 kommenttia:

 1. Ihanan erilainen kakku, upeita auringonkukkia maitotonkassa ja toi hodaribaari, rakkautta ensi silmäyksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli morsiamen itse tekemä ja niin herkullista! Hodaribaari oli ihan loisto idea ja se on helppo toteuttaa, eikä vaadi etukäteen isoja valmisteluja.

   Nuo auringonkukat poimittiin miehen kans. Käytiin hääpäivän aamuna ottamassa kuvia auringonkukkapellosta ja siellä oli lappu, että kukkia saa ottaa! Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä että otetaanko :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...