keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Haaste

Sain Daralandian  Daralta haasteen. Tässä haasteessa olikin hauskoja juttuja ja jos joku kohta ei miellytä, niin sen voi huijata mieleisekseen :D Kiitos haasteesta Dara!

Säännöt kuuluvat seuraavalla tavalla:

1) Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva.
2) Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.
3) Huijaa ja muuta haastetta mieleiseksesi.
4) Keksi vaikkapa 10 uutta kysymystä, koska 11 on outo luku.
5) Haasta paljon kivoja kavereita, äläkä ole kade, vaikka kaverilla olisikin enemmän lukijoita.


Katsotaan, miten suoriudun.....


1) Nyt ei runosuoni sykähtele, joten kerron päivänkuulumiset lähinnä kuvina.
                               


Päivän piristys oli huomata, että A on taas osallistunut kodin sisustamiseen. Tuon ukkelin syleilystä olen löytänyt superpallon, villasukan, karkkipapereita ja nyt jessariteippirullan.
Joka kerta nuo oivallukset saa hymyilemään :)


Tämän kahelin kanssa saa AINA taistella ruoasta. "Aamupalaksi" söin ruisleipää avokadolla, merisuolalla ja oliiviöljyllä höystettynä.

Tässä kohtaa tekisi mieli huijata (haasteen kohta 3) ja kertoa heränneeni aamulla aikaisin ja touhunneeni vaikka ja mitä. Mutta oikeasti heräsin vasta puolenpäivän aikaan, enkä ole touhunnut yhtään mitään. Tai no sen verran olen saanut aikaiseksi, että lihakeiton laitoin porisemaan.


Päivän hyötyliikunnasta vastasi Matami!
Iltavuoropäivinä olen päivät aina yksin kotona ja silloin tulee katsottua telkkarista kaikkia hömppäohjelmia. Matami tykkää istua television edessä juuri tuossa kohdassa ja silloin kaukosäädin ei toimi. Kanavaa vaihtaessa pitää siis tehdä vanhanaikaiset ja käveltävä television luokse.

Tänään olisi tiedossa vielä iltavuoro, joka kestää puolille öin. Mutta yhtään ei harmita, vaikka iltavuorot ei minun lemppareita olekaan. Minulla on enää kahdeksan työvuoroa ja sitten alkaa taas kesäloma! Viikon huilitauko! Aevan ihanata!

2) Vastauksia...

1) Mikä oli haaveammattisi 10-vuotiaana?
 - Näyttelijän ammatista haaveilin pitkään. Sitten olin yläasteikäisenä mukana Kajaanin kaupunginteatterin nuorisomusikaalissa ja mieli muuttui. Näytteleminen olisi kiva harrastus, mutta en ihan ammatiksi sitä halua. Vieläkin haaveilen, että pääsisin mukaan vaikka kesäteatteriin, mutta minun työ on sellainen, ettei vapaata välttämättä heru helposti.

2) Katso ulos keittiön ikkunasta juuri nyt, mitä näet?
 - Sen mitä noiden kissojen aivastusroiskeiden ja nenänjälkien sotkeman ikkunan läpi näkee, niin  ikkunaa koristaa linnun törmäyksestä syntynyt läiskä. Takapihan pihlajassa käy kuhina ja linnut lentelee ympäriinsä kuin heikkopäiset. Päissään taitavat olla noista pihlajanmarjoista.

3) Minkä järjettömän kalliin vaatteen, asusteen, sisustustuotteen tai kosmettikkatuotteen haluaisit, mutta jota tuskin koskaan tulet hankkimaan siksi, että se on mielestäsi järjettömän kallis?
  - Muumimukikokoelmasta puuttuu Millenium ja Fazerin juhlamuki. Niitä tuskin tulen koskaan hankkimaan. Ainakaan ilman lottovoittoa :)
Sitten on paljon pieniä hankintoja, jotka ei niin kauheen kalliita ole, mutta siltikään niitä ei ole itse tullut hankittua. Mm. Kastehelmi-sarjan jälkiruokakulhot ja Marimekon Siirtolapuutarha-sarjan kippoja ja kuppeja.

4) Leikitkö pienenä paperinukeilla ja piirsitkö itse sellaisia?
 - Leikin. En muista itse piirtäneeni, mutta minulla on ollut sellaisia väritettäviä versioita.

5) Osaatko tehdä käpylehmän?
 - Osaan. Mutten ole ihan äskettäin askarrellut.

6) Nimeä kaikkein mukavin ja kaikkein ärsyttävin kotityö.
 -  Minähän olen niin siivoushullu, että kaikki kotityöt on ihania! Tässä kohtaa tuli toteutettua haasteen huijauskohta ;D

 4) Keksi vaikkapa 10 uutta kysymystä, koska 11 on outo luku.
 Huijaan tässäkin kohdassa, enkä keksi uusia kysymyksiä, koska muuten myöhästyn töistä :D
 Daran kysymykset oli kivoja, joten laitan ne eteenpäin.

 5) Haasta paljon kivoja kavereita, äläkä ole kade, vaikka kaverilla olisikin enemmän lukijoita Kaikki, jotka kommentoi tätä päivitystä saa haasteen mukaansa! Kommentoikaa siis kivat ja kiltit ja ottakaa haaste mukaanne! :)


2 kommenttia:

  1. Haa, ihana että teit tän! Kivoja vastauksia ja hauskoja kuvia sulla :) Meilläkin toinen kissoista on tuollainen, että se aina tulee käpälöimään mun ja P:n eväitä. Mulla on tapana komentaa sitä sanomalla, että "älä himoitse lähimmäisesi ruokaa" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä haasteesta. Mielelläni tein tämän :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...