maanantai 30. syyskuuta 2013

Pala kylpyhuonetta

Kylpyhuone. Tuo ihana ikuisuusprojekti.
Tai voiko sitä edes sanoa projektiksi, jos muutos on vasta ajatuksen tasolla?
Tai oikeastaan koko kotihan on yhtä ikuisuusprojektia. Ja kylppäri on osa sitä.

Haluan pyykkitornin. Saisin nakata yläkerran aulasta kuivaustelineen hevon kuuseen.
Haluaisin kylppäriin myös jonkinlaisen tason tai hyllykön, mutta niitä ei ole hankittu, koska jossain vaiheessa on tarkoitus hankkia se pesutorni, enkä osaa ennustaa että minkälainen hyllykkö sinne pesutornin viereen passaa. Vai passaako ollenkaan. 

Odotellessa sitä pesutornia, tasoa ja hyllykköä, kyllästyin katselemaan pesuaineita pesukoneen päällä sikin sokin. Joten pieni ja edullinen hätäratkaisu piti keksiä. Askon poistopisteestä löytyi muutama viikko sitten kiva kori, joka on just hyvän korkuinen purkkien säilytykseen. Ei se nyt paljon pelasta, mutta on se edes vähän kivempi kuin rivi pulloja koneen päällä.Ei pitäisi manata, mutta saattaa olla että pesutornin hankinta tulee ajankohtaiseksi pikemmin kuin osaan kuvitellakaan. 
Ainakin äänestä päätellen pesukone vetelee viimeisiään.
Siinä sitä sitten ollaan. Pyykkivuoren keskellä.

Onko kenelläkään kokemusta yhdistelmäkoneesta? Jolla voi pyykätä ja kuivata? Vai onko perinteinen pesukone ja kuivausrumpu -yhdistelmä parempi?  

Saunan lämmitykseen. Se on moro!


2 kommenttia:

  1. Kokemusta ei oo muusta kuin perinteisestä pesukone-kuivuri-yhdistelmästä. Oon itekin joskus miettiny sitä sellasta yhdistelmäkonetta, mutta koska meillä ainakin ajoittain koneet huruttaa ihan tosissaan, niin en usko että olisi kovin kätevä. Nyt saa molemmat siis päälle yhtä aikaa, mutta yhdistelman kanssa olis aina vaan se yksi koneellinen käsittelyssä kerralla = hitaampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä minäkin olen kallistunut enemmän pesutorniin. Vaikka se meidän pienessä kylppärissä näyttääkin ehkä melko isolta. Mutta vähentäähän se sitten sitä pyykinkuivausrumbaa yläkerran aulassa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...