keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Lumipalloefekti - Uudet verhot

Lumipalloefekti. Tuo ihana ja kallis tapahtumasarja, joka lähtee liikkeelle jostain pienestä ja halvasta esineestä. Esimerkiksi viiden euron tyynynpäällisestä. Hetken päästä huomaa että kappas, meillähän on uusi matto ja uudet verhot.

Nyt tosin uuden tyynynpäällisen ja maton vanavedessä ilmaantuneet verhot ei maksaneet mitään. Tai maksoi se verhokangas silloin pari vuotta sitten, kun ostin sen. Mutta jos muistan kankaan olemassaolon vasta nyt parin vuoden jälkeen, niin sehän on käytännössä ilmainen? Eikös...

Väripläjäysmaton kaveriksi ei passanneet muuten mieluisat pihlajaverhot. Onneksi muistin, että vaatekomerossa on tuo valko-musta-harmaa verhokangas, joten ompelukone tulille ja surruuttelemaan.

Nyt on paljon tasapainoisempi ilme.

Kyllä täällä kotona nyt kelpaa olla ja elellä. Syksy on niin ihanaa aikaa tunnelmavaloineen ja kynttilöineen. Pimeät illat ja vesisade. Kirja, teekupponen ja villasukat. 
Olo on onnellinen :)


Kivaa keskiviikkoiltaa!

7 kommenttia:

 1. Luulen, että näin Askossa tuota samaa mattoa myynnissä...en kylläkään ostanut. Mukaan lähti lampaantalja (taas) ja kolme pientä räsymattoa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan perskele jos tuota mattoa on Suomessakin myynnissä! Postitin sen sitten turhaan Ruotsista. Mutta tehty mikä tehty :D

   Poista
  2. ...älähän nyt...voi olla, että ei ihan samasta matosta ole kyse..:)

   Poista
 2. Miten sä saat noi verhot laskeutumaan noin nätisti? Taistelin eilen kolme tuntia olkkarin verhojen kanssa eikä vieläkään ole nätisti, loppui vain usko siihen hommaan :) Itse en tykkää, että verhot jäävät myttyyn lattialle, joten lyhennän ne aina niin, etteivät ihan osu maahan. Ja sittenhän ne ei asetukaan enää hyvin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nuo kyllä oikeesti laskeudu nätisti, kun koko ajan pitää asetella :/ En edes silittänyt verhoja ennen ikkunaan laittoa, kun aattelin vaan testata ensin tuliko niistä oikean pituiset.. Sinne ne sitten jäi.

   Poista
 3. Näin syksyn tullen... verhot rauhoittaa mukavasti tunnelmaa, tykkään tosi paljon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta-valkoiset verhot kyllä tasapainottaa huonetta. Ei ole enää niin sirkusfiilis kaikkine väreineen :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...