maanantai 9. syyskuuta 2013

Kaipaan Tukholmavinkkejä!

Edit. Omat Tukholmavinkit löytyy täältä  ja täältä ja täältä ja täältä.

Kyllä nyt on ilmat kohillaan! Ja kun torstaina alkaa taas kesäloma, niin sehän tuntuu ilmojen puolesta ihan oikeasti kesälomalta. Vaikka odotukset ilman suhteen oli jotain ihan muuta! Mielikuvissa oli vettä vaakatasossa, kylmä viima ja hallaöitä.

Loma alkaa tutulla ja turvallisella kaavalla, eli torstaina välittömästi töiden jälkeen suunnataan auton nokka kohti Etelä-Suomea. Meidän loma alkaa lähes aina reissulla, eikä siinä kauan nokka tuhise, kun ollaan jo tienpäällä. Tehokasta ajankäyttöä ;)

Perjantaina on tarkoitus käydä Heurekassa ja toivottavasti ihastelemassa serkkuni vastasyntynyttä pienokaista. Viikonloppu meneekin häähumussa ja sunnuntaina laitetaan A mummin ja ukin kyytiin kotimatkalle. Me lähdetään miehen kanssa Tukholmaan pikku lomalle ja samalla juhlistetaan kolmen viikon takaista 10v hääpäivää.
Ensin ollaan Tukholman liepeillä miehen sedän luona pari yötä ja sitten vielä pari yötä hotellissa Tukholman keskustassa.

Tukholma on minulle lähes täysin vieras kaupunki. Olen käynyt siellä ainoastaan kahdesti. Yläasteella luokkaretkellä ja kahdeksan vuotta sitten risteilyn yhteydessä päiväseltään.

En oikein tiedä mitä odottaa. Ja mitä etsiä. Ja mistä etsiä. Mutta toivon löytäväni ihania kahviloita, sisustuskauppoja ja kirppareita ja jos aikaa jää, niin vaikka museoita.

Vinkit käyntikohteille voivat olla myös Tukholman lähialueille sadan kilometrin säteellä. Meillä on auto käytössä koko reissun ajan, joten ainakin kahden eka päivän aikana ajellaan ympäriinsä.

Vinkkejä? Pliis :)

Kuva Rantapallo.fi
Kuva visitstockholm.com

Loma häämöttää jo ihan lähellä!

Aurinkoista viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...