Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Seinämaalauksia

Meidän olohuoneen seinässä olevasta oksasta on ollut kuva parissakin aikaisemmassa postauksessa, mutta olen ollut maalaamassa myös toista seinämaalausta.

Ystäväni olohuoneeseen tehtiin muutama vuosi sitten turkoosi maailmankartta.
Maailmankartan malli etsittiin netistä, jäljennettiin kalvolle ja heijastettiin piirtoheittimellä seinään. Sitten seinään piirrettiin lyijykynällä kuvan ääriviivat ja sen jälkeen vain maalaushommiin.
Aika iso homma tuon teossa oli ja lopussa kaikkein pienimpien yksityiskohtien kanssa meinasi hermo mennä, mutta hyvä siitä lopulta tuli :)
Tässä vielä se meidän olohuoneen seinää koristava oksa. Jossa myös oli ihan kivasti tekemistä. Jopa niin paljon, että näin kolmen vuoden jälkeen viimeistely on vieläkin tekemättä ;DAi niin.. Päivän piristys oli kun kävin tänään anoppilassa ja näin pojan tekemän virpomisoksan. Oli tainnut pojalla sattua oksan valinnassa pikku vahinko... Vai mitä sanotte? :D

Mutta on se silti ihan kaunis oksa ;D

6 kommenttia:

 1. Kyllä hermot kuuluu aina kertaalleen menettää joka projektissa :9

  Ja viiraako mulla nyt jo päässä vai onko tossa (pihlajan?)oksassa tosiaan jo lehdet??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, anoppi oli laittanut oksan veteen, niin oli lehdet tupsahtanut esiin. Muutenhan oksan valinnassa sattunut virhe olisi varmaan jäänyt huomaamatta ja se olisi mennyt ihan pajunoksana :D

   Eli ei viiraa päässä! ;D

   Poista
 2. Minä saan varmaan sitten vain haaveilla tuollaisita maalauksista.Ainakin kartat voin unohtaa, kunnioitettava saavutus teillä :)

  Kuka noista risuista selvän ottaa, paju tai pihlaja, täydestä menee :)
  Sitäpaitsi tuohan on versovana paljon kauniimpi kuin paju :)

  VastaaPoista
 3. van ompa komia seinä!

  -annipanni

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...