Sivut

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Ostoksia ja viirinauha.

Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa. Töitä ja koulua, pojan synttäreiden- ja työpaikan tapahtuman suunnittelua, sekä läksyjä ja tutustumiskäyntejä opiskeluun liittyen. Joten menoa ja meininkiä on riittänyt.
Aika ei tosin riittänyt puoleenkaan, mitä olin aikonut tehdä. Pari tuunausta on vähän vaiheessa, mutta valitettavasti lottovoitto ei osunut tälläkään kertaa kohdalle, joten harrastukset kärsii jatkossakin työn takia ;)
Ja flunssa pirulainen tuli takaisin, joten lepoa olisin kaivannut tavallista enemmän, mutta eipä sitä jouda makoilemaan.
Nyt kyllä juon aamukahvin rauhassa ja pyhitän hetken ihan vain itselleni ennen iltavuoroon lähtöä.

Alkuhorinoista huolimatta viikko on ollut ihan kiva. Kiirettä on pitänyt ja flunssa vähän verottaa, mutta kevät on tullut! Ja kesä on tulossa! Ja kaupat on täynnä ihania keväthepeniä!
Tästä blogista ei saisi tyyliblogia tekemälläkään, mutta laitanpa nyt kuitenkin kuvan viikolla tekemistäni ostoksista, kun ne niin kivasti natsaa yhteen :)

Tadaaaaa, minun enimmäinen tyyliin liittyvä kuva! Keltaista minulla ei ole juurikaan aikaisemmin ollut, mutta nyt sitä oli kaupoissa tarjolla niin paljon, että sitä ei voinut olla huomaamatta. Ja tarttui myös minun mukaan :)

En osannut päättää, ostanko keltaisen vai beigen huivin, joten ostin molemmat. Yritin etsiä myös jotain kivoja koruja, jotka olisi natsannut tuohon asuun, mutta vielä ei löytynyt. 

Muutama viikko sitten askartelin sellaisen viirinauhan, joita on lähes jokaisessa blogissa ollut esillä. Niitä on tehty virkkaamalla, kankaasta, lahjapaperista ja vaikka mistä. Itse väkersin omani tapetin jämä- ja mallipaloista.Mies ei oikein ymmärtänyt viirinauhan pointtia, mutta ei se sitä ole tuolta taulun päältä poiskaan ottanut :D
Pojan synttärit on parin viikon päästä ja teemana on amerikka. Sinne pitää varmaan askarrella vielä teemaan sopiva nauha, kun muita koristeita ei näillä näkymin ole tulossa.

Minä rupeen vielä ennen töihin menoa valmistamaan sunnuntaibrunchin. On kuulkaas tarjolla pekonit, kokkelit, croissantit ja muut herkut :)

Kivaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiset kuvat :)

  Jos ei ole sulle ennestään tuttu, niin käy kurkkaamassa koruporudesign.blogspot.fi
  Kätevä KatMan tekaisee toiveiden mukaisen korun tuotapikaa.
  Itse annoin vaan väritoivomuksen ja KatMan oli osannut jotenkin ihmeellisesti tehdä ihan minun näköisen rannekorun, johon ihastuin niin, että oli pakko heti tilata. Hinta vaan oli mielestäni liian halpa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on mennyt ihan ohi sinun kommentti :/
   Kiitos vinkistä! Kävinkin jo katsomassa koruja ja oli kyllä kauniita! :)

   Poista
 2. Ihanan raikkaita vaatteita olet löytänyt! Keltainen on niin ihana väri kevään ja kesän tullessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vielä lämpenisi ja lumet sulais, niin saisi ottaa balleriinat käyttöön :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...