Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Föönipussukka

Tämän viikon ainut vapaapäivä meinasi mennä ihan harakoille, kun heräsin vasta yhdentoista aikaan miehen tullessa ruokkikselle. Pari viime viikkoa on ollut kiireistä ja väsy alkaa painaa, joten tulipahan nyt ainakin levättyä, niin jaksaa taas viikon painaa töitä :)

"Aamukahvia" nauttiessa ja kotia silmäillessä, viime viikonloppuna alakertaan kantautuneet fööni ja hiuskiinne ja muut tökötit rupesi tympäsemään ja rupesin miettimään, että niille pitäisi keksiä joku säilytysratkaisu.
Tähän asti ne on säilytetty yläkerrassa, vaikka laittautuminen tapahtuu yleensä alakerrassa. Sitten tarvikkeet lojuu monta päivää haitolla pitkin poikin alakertaa. Ai miten niin muka laiska emäntä? ;)

Joku aika sitten ompelin keittiöön verhot ja kankaasta oli jäänyt juuri sopiva pala kangasta joka passasi värien puolestakin, niin siitä ommelle hurautin pussukan. Nyt voi föönin ja muut tykötarpeet säilyttää alakerran vessassa ilman, että ne pomppaa silmille. Mustasta langasta virkkasin nauhan pussukkaan, mutta värillistä narua ajattelin kokeilla sitten kunhan vessan vinokaton tapetti saadaan päätettyä ja tiedän mitä väriä vessaan tulee.Poika muuten kysyi, että mikä tuo jumppakassi tuolla vessassa on.... Että se siitä hienosta föönipussukasta :D

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Fööni on meinaan todella ongelmallinen säilytetävä kylpyhuoneen kaapeissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä toiminut ihan kivasti. Ja tuossa pussissa voi ottaa föönin ja muut tykötarpeet helposti reissuunkin mukaan :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...