Sivut

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Punaisen kellon tuunaus

Viikonloppu oli juuri niin kiva, kuin odotinkin!
Hiphop-tanssileiriltä kotiutui tänään väsynyt poika. Sen sijaan minä ja mies ollaan hölläilty ja vietetty kahdenkeskistä aikaa ja naurettu niin paljon, että nyt on ihanan levännyt olo.


Lauantaiaamuna käytiin miehen kanssa kirppiskierroksella pitkästä aikaa. Viikolla ei tule lähdettyä kirppiksille, vaan mielestäni se on lauantaiaamun puuhaa.
Kirppiksellä sitten sisustettiin meidän mielikuvituskesämökkiä mitä hirveimmillä mööpeleillä ja tavaroilla ja voi mahoton sitä naurun määrää!
Eikö kuulostetakin tosi fiksuilta ja järkeviltä aikuisilta ;D

Mutta löytyi sieltä kirppikseltä jotain ostettavaakin. Tämmöinen herätyskello lähti sieltä mukaan, mutta maalasin sen punaiseksi. Ylläripylläri ;D
Oli muuten ihanaa pitkästä aikaa olla liikenteessä aikaisin lauantaiaamuna, kun kaupat vasta availi oviaan ja kaikki kaupungin mummot oli aamukahvilla samassa kahvilassa :D

Lauantai-iltana kävi ystäväpariskunta kylässä. Näyttää siltä, että meidän on hommattava isompi ruokapöytä, kun ei meinaa kaikki tarjottavat sopia pöytään.
Servettien taittelusta vastasi ystävän mies ja hienot servettilentokoneet hänen käsissään syntyikin :D


Tämmöisissä tunnelmissa meni tämä vapaa viikonloppu. Seuraavaa odotellessa :)

6 kommenttia:

 1. Nauru pidentää ikää, joten ei ollu yhtään lauantaiaamun puuhat pahitteeks :D

  PS. Mun blogissa on sulle jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun nauruilla elämä piteni monella vuodella! :D

   Kiitos <3

   Poista
 2. Kylläpä on herkkua siinä monenlaista...ihan nälkä tulee :)
  Herkullinen tuli myös kellosta.

  Hauskanpito on mukavaa,sitä kannattaa harrastaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä olivatkin ja noilla lähti nälkä vähäksi aikaa!

   En edes muista milloin viimeksi oltaisiin oltu kotona kahdestaan miehen kanssa noin pitkä aika. Yleensä ollaan vietetty kahdenkeskistä aikaa reissussa, mutta oli mukavaa vaihtelua olla ihan vaan kotona :)

   Poista
 3. Oi mitä ihania herkkuja! Nykyisin en jaksa enää viikonloppuaamuisin herätä niin aikaisin, että ehtisin ensimmäisten joukossa kirpparille, silloin tekee niistä parhaimmat löydöt! opiskeluaikana muistan, kuinka viikon saavutus oli, jos pääsi seitsemältä sängystä ylös ja ekojen joukossa kirppiksille :) Voi sitä elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini. Tulen vastavierailulle!
   Harvinaista herkkua tuo lauantaiaamun kirppiskierros on minullekin. Pienistä asioista sitä voi ihminen tulla iloiseksi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...