Sivut

lauantai 25. toukokuuta 2013

Rantaa ei ole, mutta pitäähän se rantakyltti olla :D

Nyt voi sanoa, että tänään oli melkein täydellinen vapaapäivä.
Aamu alkoi shoppailulla rautakaupassa. Sieltä suuntasin hierojalle käyttämään vihdoinkin joululahjaksi saadun lahjakortin. Ei ollut aivan tavallinen hieronta, vaan sellainen rentoutushoito. Hoidon jälkeen minulle tarjoiltiin smoothieta ja suklaata. Oli kyllä ihanaa pitkästä aikaa nauttia hemmottelusta.

Hieronnan päälle vielä maaliostoksille ja sen jälkeen pojan kanssa vieretysten pikku päiväunet.
Iltapäivällä sitten auringonpaisteessa terassikalusteiden maalausta ja pikku askartelua.
Ruokana oli taas sitä ihanaa uunipossua. Ohje klik. Ja toinen pikkusiskoista kävi poikaystävänsä kanssa syömässä ja kyläilemässä.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ja ei se päivä todellisuudessa ihan noin täydellinen ollut kuin kuulostaa, koska pojalla oli hirrrrmuinen känkkäränkkäpäivä! ;D
Harmittaa kun tärkeät ja harvinaiset viikonloppuvapaat menee taistellessa, mutta näinhän se monesti menee, että poikakin odottaa kovasta koko perheen yhteistä vapaa-aikaa ja sitten odotus purkaantuu kiukutteluna. Mutta onhan tässä vielä huominen aikaa. Jospa se menisi vähän paremmin kuin tämä päivä :)

Tänään tuli touhuttua paljon ja jotain saatiin aikaiseksikin.
Rantaa ei ole mailla ei halmeilla, mutta kylttipä on. Maalipensselit heilui ja terassikalusteet sai väriä pintaan. Ja jämälaudoista tein tuon kyltin. Ja yhden toisenkin jutun sain alulle. Siitä lisää, kunhan on valmis :)




Näen tuon turkoosin penkin sieluni silmin tällä rannalla, tuon palmun alla. Ei taida vaan tuoli mahtua matkalaukkuun. Harmi.


Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Voi että näyttää ihanalta! Kiva turkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Maalatessa mietin, että onko vähän turhan ärtsy väri, mutta onpahan kesäksi vähän piristystä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...