maanantai 6. toukokuuta 2013

Taulutuunausta

Kajaanissa on yksi kirppis, jossa on myytävänä uusia taulupaketteja. Paketissa on seitsemän pientä canvastaulua ja hinta on hurja 1€ :D Parilla aikaisemmalla kirppiskäynnillä hypistelin paketteja, mutta jätin kuitenkin ostamatta, koska taulujen kuvat ei passaa meidän sisustukseen ja silloin ei vielä iskenyt inspiraatio taulujen tuunaamiseen.

Viime lauantaina kävin taas kirppiskierroksella ja mielessä oli vihdoin pari tuunausideaa, joten jännityksellä odotin, onko taulupaketteja vielä jäljellä. Ja onneksi oli!

Pari taulua sain eilen illalla ja tänä aamuna tehtyä ja ihan kivat tuli. Ja koska nuo taulut on niin hävyttömän halpoja, niin niihin uskaltaa testata mitä vain :)

Taulut tuunauksen jälkeen :)

Tuon love-taulun tekstiin oli tarkoitus käyttää reijittäjän palleroita, mutta kun sellaista ei meiltä löytynyt ja en jaksanut lähteä ostamaankaan, niin leikkasin sitten pyörylät saksilla. Enkä muuten leikkaa toista kertaa. Jestas mikä työ! :D Vaan mihinpä tässä vapaapäivänä on kiire. 

Ja tässä taulut ennen tuunausta. Kissan koosta voi arvioida taulujen koon :)
Kunhan mies tulee ruokkikselle ja tuo tulleessaan yhden tulosteen, niin pääsen kokeilemaan onnistuuko toisenlainen idea. Seuraavan taulun tekoon olisi tarkoitus kokeilla vähän eri tekniikkaa, kuin noihin mustalla tussilla väritettyihin ja paperista leikatuilla kuvioilla koristelluihin tauluihin :)

Pitää varmaan käydä hamstraamassa toinen paketti jemmaan, jos näihin taulutuunauksiin hurahtaa yhtä pahasti kuin pääsiäisenä munatuunaukseen ;)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näiden tekeminen oli hauskaa ja helppoa. Aikaa (ja hermoja) vei vain noiden palleroiden leikkaaminen, joka ei ollut sitten ihan niin hauskaa ;D

   Poista
 2. Vitsit miten upeet! Tykkään ihan tosi paljon tuosta love-taulusta. Mutta minun hermoillani ei kannata siihen ryhtyä, vaikka kuinka tekisi mieli ;)

  Ja eipähän tule muilla samanlaista vastaan! Hienoa työtä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuli niistä kyllä ihan yllättävän kivat. Mies ensin katsoi vähän oudosti minun väkertelyä, mutta oli senkin pakko sitten myöntää, että hyvät tuli :D

   Jos teen vielä toisen pallerotaulun, niin siihen mennessä on hommattava se reijittäjä. Toista kertaa en kyllä saksilla leikkele :D

   Poista
 3. Kivat taulut oot värkänny! Mustan ja valkoisen yhdistelmä on aina niin ihana :) Samaisella kirpparilla minähi näin nuita tauluja, mutta en oo inspiroitunu niistä niin, että olisin kotiuttanu, mutta tää sun idea on loistava :)

  Kivaa maanantaita sulle!

  T. Nenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun jätit kommenttia, niin löysin sinunkin blogiin!
   Tuun tutustumaan tarkemmin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...