Sivut

tiistai 28. toukokuuta 2013

Vähän erilainen kirppisreissu

Tulipa tehtyä eilen vähän erilainen kirppisreissu ja nolattua poika samalla ;D

Oltiin pojan kanssa shoppailemassa ja päätettiin käydä kirppiksellä mutka. Oltiin juuri laittamassa kirpparin edessä pyöriä lukkoon, kun viereen parkkeerasi auto ja autossa ollut pariskunta rupesi nostelemaan autosta vanhoja pinnatuoleja. Muutaman sekunnin mietin ja tein tilannearvion ja sitten astelin pariskunnan luo kysymään, ovatko tuolit menossa kirppikselle myyntiin ja millä hinnalla. Pienen rupattelun ja tinkimisen jälkeen minä olin onnellinen neljän pinnatuolin omistaja ja pariskunta pakkasi tuolit takaisin autoon. Pyörällä ei sentään tarvinnut raahata tuoleja kotiin, vaan haettiin tuolit myöhemmin kun mies pääsi töistä.

Kirppiksen myyjä katseli ikkunasta vähän vihaisena, kun menetti välityspalkkion. Ups :D

Poika tuumasi että; "Äiti, minua joskus nolottaa kun ihmiset tekee tai sanoo jotain hölmöä, niin nyt mua eka kerran nolotti sinun takia. Ei millään pahalla." 
Nytkö se sitten alkoi? Pitää yrittää käyttäytyä ihmisiksi, ettei pojalle jää traumoja ;D 

Kerran nuorena ja huimana kannoin muuten 150cm korkean pehmokirahvin kirppikseltä kotiin, koko kaupungin läpi.  Kirahvi kainalossa lompsin menemään ja jostain kumman syystä kaikkia vastaantulijoita hymyilytti. Niin kyllä hymyilytti minuakin! Mutta yhtään ei nolottanut :)

Tuolit kaipaa vähän tuunaamista. Mustaa maalia ehkä. Tai valkoista. Mutta antaa asian hautua hetken aikaa mielessä ettei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä. Tuolien ostaminen oli jo tarpeeksi ex tempore -juttu :D Itse asiassa minusta nuo tuolit on aika kauniit juuri tuolla värityksellä, että istuinosa on puinen ja muuten mustaksi maalattu. 


Kaksi penkeistä oli musta-puun värisiä. Kaksi oli kunnostettu ja niistä oli hiottu tuo musta maali pois ja pinta oli lakattu. Voi jos tuolien myyjät tietäisivät, että harkitsen tuolien mustaksi maalaamista. Saattaisi siellä kuulua pitkä huokaus :D

Ja paljastetaan nyt hintakin. Maksoin neljästä tuolista 60€. Minulla ei ole mitään hajua, paljon noista yleensä pyydetään. Olikohan passeli hinta? Vai vedettiinköhän minua höplästä :D

Että semmonen kirppisreissu. Ja kirppikseltähän, sisältä siis, ei löytynyt mitään ostettavaa. Mutta tulipahan harrastettua katukauppaa kirpparin edessä :D

10 kommenttia:

 1. Olipas ihanan kohteliaasti muotoiltu toi pojan lausunto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli :D
   Nyt oli eka kerta, mutta tuskin viimenen, kun joutuu äidin takia nolostumaan. Apua, mitä tuosta murkkuiästä oikeen tulee :D

   Poista
 2. Ihan mieletön hinta! Oon nähnyt kaupoissa uusien pinnatuolien hintojen pyörivän 100e/kpl akselilla, joten hyvät kaupat oot tehnyt :)

  Mä NIIN haluaisin erilaisia tuoleja ruokapöydän ympärille ja kaksi niistä juurikin pinnatuoleja... Miksi mä en ikinä löydä mitään tollasia? (Siksi koska sinä ja Ani tyhjäätte kaikki Kajaanin kirppikset ennen kuin muut ehtii paikalle :P)

  Tehdäänkö kauppoja kahdesta pinnatuolista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää mennä päivystämään tavarakirppiksen eteen ja hyökätä heti viereen, kun joku rupee tyhjentämään autoa :D

   Mä maalaan nuo tuolit ja katson miltä ne näyttää pöydän kanssa (joka pitäisi nyt maalata valkoiseksi). Jos ei passaa, niin sitten voin myydä pari ;)

   Poista
 3. Kyllä ne tosi hyvät kaupat oli :) Eihän kappalehinnaksi jäänyt kuin 15 e ja ne on kunnon puuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä nyt kun oon kerinnyt tuoleja vähän aikaa katselemaan. Oli hyvät kaupat! :)

   Poista
 4. Ihanat tuolit...tykkään....ja ihana bannerikuva....:)
  Kirjauduin lukijaksesikin...:))

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niin oli. Joskus kannattaa näköjään avata suu ja nolata lapsi samalla :D Luulen että jos tuolit olisi keritty viedä kiirpparille, niin tuolien hinta olisi vähän pompsahtanut :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...