tiistai 7. toukokuuta 2013

Lisääntyvää lajia nämä minun taulut.

Nyt on iso ropleema näiden kaikkien taulutuunausten kanssa. Niille ei ole paikkaa! Ne vaan töröttää haitolla pinossa olohuoneen pöydällä. Eilen illalla meinasi hoitua tämä ongelma, kun kaatelin juomat pitkin pöytää ja taulujen lisäksi vaarassa oli miehen kännykkä ja tabletti. Tätä en ole kertonut miehelle. Mutta hipasuja ei lasketa, joten nou hätä!

Tämä uusin idea oli tarkoitus toteuttaa samoille tauluille, joille tein edelliset, eli nämä, mutta eihän se onnistunut. Pohjan maalaus valkoisella meni ihan hanuriksi. Minulla on joku maalikirous, kun mikään, joka liittyy maaliin, ei mene sitten sinne päinkään.

Mutta en lannistunut pienestä takapakista, vaan lähdin kauppaan ostamaan valmiita taulupohjia. Ja mitenkäs muuten kuin tussilla värittämällä toteutin ideani.

Tämmöstä syntyi tällä kertaa...
En ole vielä päättänyt, että olisiko ollut parempi jos tämä kappale olisi tuhoutunut vesivahingossa vai ei. Mutta tuossa se nyt pöydällä taas töröttää.
Taidan tehdä tästä taulusta toisen version ihan paperille ja laittaa sen sitten mustiin kehyksiin. Kehykset toisi vähän ryhtiä tauluun. Tuollaisena se näyttää jotenkin keskeneräiseltä ja valjulta. Ja yksi pingviinikin tuolla langalla istuu. Vaan minkäs teet, kun ei taidot riitä parempaan :DIllan kuva-arvoitus. Kuka luuraa paidan alla?

No sehän on Nahkiainen <3

Ihanaa kesäistä tiistai-iltaa! Vai voiko sanoa vielä kesäistä, kun paikoin on vielä pieniä lumilänttejä maassa :D

4 kommenttia:

 1. Hienohan tuo taulu on! Voitaisiin laittaa tauluja ja tyynynpäällisiä myyvä yritys pystyyn :) Sinne teidän mummolan museon pihalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos :D
   Ehottomasti pulju pystyyn! Sinne navetan toisessa päädyssä oleviin aittoihin. Oijoi, sinne tulis oikeesti ihana lahjatavaraliike.

   Poista
 2. Mikä maali se noin pahasti sut petti?
  Mie olen suhulla maalannut taulupohjia, nopeaa ja helppoa.

  Pääskyset on kyllä niin taidokkaasti tehtyjä että suotta piilottelet näitä tauluja siellä kotona!Kolme tuollaista lintutaulua rivissä seinällä,olisi muuten aika upea !

  Kenguruhoitoa kissalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä maalissa varmaan mitään vikaa ollut, vaan minun hetikaikkimullenytheti-luonteessa ;D En malttanut tehdä rauhassa. Joku spraymaali se oli.
   Pääskytaulu pääsi makuuhuoneeseen sängynpäädyn päälle nojailemaan. Makkarin seinä on vaaleanharmaa, niin siellä tuo erottuu vähän seinästäkin :)

   Nahkiainen on iholla aina kun mahdollista. Joko peiton alla vieressä tai paidan sisällä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...