Sivut

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Talviunilta herätty

Ai ei ole kuulunut mitään? No ei ole ei! 

Talviunilta on vihdoin herätty ja kevätaurinko lämmittää, vaikkakin täällä Kainuun räntäsateessa vähän vähemmän. Aurinko (silloin kun ei sada räntää) saa ajatukset sekaisin ja pitäisi niin kauheesti sisustaa ja remontoida.

Käsitelläänpä ensin ne tärkeimmät, eli sisustusjutut ja lopussa kerron muut kuulumiset, jos jotakuta kiinnostaa.

Kotona on joitain pieniä muutoksia tullut talven aikana. Niistä ehdoton lemppari on keittiön pöydän maalaaminen valkoiseksi. Ja sai keittiö uuden maton, lampun ja verhotkin. Kyllä nyt on raikasta!


 Keittiön tuolit on seuraava projekti. En ole vielä päättänyt, että maalaanko nykyiset pinnatuolit vai rupeenko tuunaamaan jemmassa olevia Wieniläistuoleja. Kumpi parempi sun mielestä?
Semmonen muutos keittiössä. Tykkäätkö?


Ai niin, niitä kuulumisia piti kertoa... Viime talvi meni säätäessä kilpirauhaslääkitystä kohdalleen. Nyt ehkä uskallan sanoa, että voiton puolella ollaan, kun on jo viisi kuukautta ollut melko hyvä olo.
Vaihdoin reilu kuukausi sitten työpaikkaa. Teen nyt lähes normaalia arkityötä. Viikonloput ja juhlapyhät on vapaata, mutta työaika sijoittuu arkisin vaihtelevasti klo. 8.00-20.00 välille. Ja voi että minä nautin. Joka ikinen perjantai olen ihmeissäni, että taasko on viikonloppu!
Pikkusenko on siistiä tämä uusi elämä. Lääkitys kohillaan, uusi kiva työ ja perhekin on pysynyt mukana matkassa. Mitäpä sitä ihminen muuta voi toivoa.


Kiva kun luit! Ja pssst. Minut löytää Instagramista nimellä Maarettuulia.

Maaret


14 kommenttia:

 1. Ihana kuulla susta näin bloginkin kautta! Ja hieno muutos on ollut keittiössä :) Enkä osaa tuoliasiassa auttaa, sillä pinnatuolit on ihanat, mutta niin on wieniläistuolitkin.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olla taas täällä :) Pöydän maalaamista suunniteltiin 2 vuotta, joten saattaa olla, että meillä on nuo pinnatuolit vielä piiiitkän aikaa.. Vaan hiljaa hyvä tulee :D

   Poista
 2. Onpas mukavia kuulumisia!! Eipä sitä muuta taida tarvitkaan, näin se menee ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, elämä on tällä hetkellä varsin mukavaa :)

   Poista
 3. No hellou! Hyvältä näyttää ja kuulostaakin :) Molemmat vaihtoehdot hyviä... meillä ruokapöydän ympärillä sekä wieniläisiä että pinnatuoleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyypä testata miltä meillä näyttää, jos laittaa molempia tuoleja. Wieniläistuoleihin pitäis vielä tehdä uudet istuinosat, joten ei ole ihan tämän päivän juttu niiden tuunaaminen :)

   Poista
 4. Moikka! Kiva että heräsit talviunilta! :-D
  Pöytä on oikein raikas ja molemmat tuolit varmasti näyttävät yhtä hyvältä :-) Ja elämän tärkeä asiatkin kunnossa, hienoa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikin vähän pidemmät tirsat! Tuoliasiaa mietin päivittäin. Tänään on sellainen päivä, että tykkään pinnatuoleista :D

   Poista
 5. Mukavalta kuullosti uutisesi...ja keittiö on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tällä hetkellä oikein tyytyväinen elämääni ja keittiööni :D

   Poista
 6. Kivan pirteä keittiö ja tykkään noista eriparituoleista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en taas kauheesti tykkää noista puun värisistä tuoleista. Mutta kun ei osaa päättää väriä, tai edes sitä mitkä tuolit pöydän ympärille tulee :D

   Poista
 7. Tervetuola takaisin :) ehdottomasti ne toiset tuolit ja mä voin ostaa sitten noi paikallaan olevat ;) Hyvä kun on kilppari asiat kohdillaan!! Mä lähden viikonloppuna Kreikkaan hakemaan reseptiä ja lääkkeitä, kun tää lääkäreiden kilpparisota on vienyt multa hoitavan lekurin. Onneksi on hyvä hoitotasapaino, niin eipä siinä kai sitten lääkäriä tarvita....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katotaanpa mitkä tuolit valitsen ja tuleeko toiset tuolit myyntiin. Sulla onkin pikkusen pidempi lääkärille ja aptekkiin! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...