Sivut

torstai 2. lokakuuta 2014

Pojan huone

A:n huoneessa on sulassa sovussa jalkapallovarusteet ja koulutarvikkeet, tölkkikokoelma ja pleikkaripelit. Huoneessa haisee välillä sukkahiki ja älämölö on melkoista. Mutta ei haittaa. Muutaman vuoden päästä siellä haisee luultavasti sukkahiki ja 2-tahtisen pakokaasu. Tai vaihtoehtoisesti sukkahiki ja mansikka, koska 2-tahtiöljyä löytyy nykyään kuulemma mansikan hajuisenakin. En tiedä kumpi on parempi yhditelmä, hiki ja mansikka, vai hiki ja pakokaasu. Vai peräti hiki, mansikka ja pakokaasu. Hyih!
Tämän huoneen asukas valittiin tällä viikolla koulunsa oppilaskunnan puheenjohtajaksi. Hän on hyvä jalkapallossa. Hän on enää kaksi senttiä lyhyempi kuin minä. Hänellä on loistava huumorintaju, vaikka lähestyvä teini-ikä ravisteleekin välillä ja silloin mökötyttää.
Semmonen huone ja semmonen poika. Ihan ite tehty


Kivaa alkanutta lokakuuta!


9 kommenttia:

 1. Tykkään hurjasti tästä teidän "esiteinin" huoneesta. Näyttää varmasti juuri siltä, miltä asukas sen toivookin näyttävän! Peukut sille! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs ja erikoinen huone pojalla! Ja onnittelut puheenjohtajuudesta hänelle :-)
  Täälläkin kauhulla odotellaan sitä kakstahtisen hajua, mökillä sitä saa jo haistella... :'-D

  VastaaPoista
 3. Eipä ole joka pojalla yhtä komeeta huonetta ja seinää! Nuorimies kuulostaa varsin mainiolta tapaukselta :)

  VastaaPoista
 4. Itsetehdyt ovat niitä parhaita ♥

  Hieno on huone!! Onnea puheenjohtajalle !!

  VastaaPoista
 5. Ihanan rohkea seinä! Tykkään kovasti, ja varmasti asukaskin :)

  VastaaPoista
 6. Hauska seinä, ei mikää harmaavarpunen :) Kivaa tätä päivää!

  VastaaPoista
 7. Vau mikä seinä!!! ihan mahtava, pitää pitää mielessä, kun meidän lapset saavuttavat tämän iän. :)

  VastaaPoista
 8. تسليك المجاري بالقواطع الدوارة :
  ـ من أحدث آلات شركة تسليك مجاري وأكثر ها تطورا ، آلة القواطع الدوارة ، وهي عبارة عن محرك ضخم يتحكم في قضيب معدني قوي ينتهي برأس دوارة ذات زوائد حادة أو قواطع تعمل بحركة دائرية داخل أنبوب الصرف بغرض سحق النفايات المتصلبة بالداخل وبمساعدة الماء يكون من السهل التخلص منها بسريانها في اتجاه الخروج الطبيعي من الشبكة .
  ـ وهذه التقنية لها تأثير جيد طويل الأمد على حالة الصرف من حيث القضاء على جميع أسباب الانسداد لفترات طويلة بشرط الالتزام بسلوكيات الاستخدام الصحيحة .


  أفضل شركة تسليك مجاري بالدمام

  ـ و القواطع الدوارة وسيلة لمواجهة أشد حالات توقف شبكات الصرف عن العمل والذي يوصف بتوقف الماء تمام عن الحركة ، ويحتاج استخدام هذا النوع من الآلات إلى المهنية والحرص الشديد لعدم الإضرار بالأنابيب .

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...