Sivut

lauantai 16. elokuuta 2014

Nojatuoli

Meille oli ilmestynyt tänään minun työpäivän aikana nahkainen tuoli. 
Tuoli on miehen viikonlopputyöpaikalta. Tuolilla on istunut monta monituista pyllyä, enemmän tai vähemmän humalassa. Sille on varmasti kaadettu monet drinksut ja oluet. Ehkä sille on jopa oksennettu. Mutta onneksi se on nahkaa ja sen pystyy pesemään kunnolla. 

Sanoin kerran miehelle, että jos yökerhon kalusteet menee joskus vaihtoon, niin me voimme antaa kodin tuolille, tai parille. Nyt meille tuli ne pari tuolia. Tai toinen on vielä varastossa jemmassa.

Minulla on näihin tuoleihin samalainen suhde kuin sitruunaan. Tai sinappiin. Tykkään, mutta vähän kuitenkin kirpaisee. Passaako ne tänne? Onko väri hyvä?

Nyt se töröttää tuossa niin kauan, kuin olen päättänyt mitä sille_niille, tehdään. Jääkö se_ne tänne, vai lähteekö ne meidän mökille. (Kauppoja ei ole kyllä vieläkään tehty, viitaten edelliseen postaukseen).

 

Vähän muuten hotsittaisi tapetoida tuo tuolien takainen seinä. Mutta meneekö liian sekavaksi, kun aulan musta tekstitapetti näkyy olohuoneeseen noin selvästi?


Lupsakkaa lauantaita!

14 kommenttia:

 1. Ihana tuoli ja iiihana kissa :) <3. Teil on kyllä niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tuoli on kyllä näpsäkän näköinen ja sitä paremmalta näyttää, mitä kauemmin sitä katselee :)

   Poista
 2. Ihana tuoli! Makee koti muutenkin :) Maalaisin tuon mainitsemasi seinän jollain yksivärisellä... jos ei nyt ihan mustalla, niin reippaan harmaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen tässä selaillut tapettimalleja ja värisävyjä. Vielä ei voittajaa ole löytynyt. Eiköhän se inspiraatio pian tule..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nuo tuolit on kyllä kivan pienet ja ryhdikkäät :)

   Poista
 4. Oikein kiva tuoli ja hyvän värinen! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos. Kiva kun joku pitää tätä sekametelisoppaa upeana :)

   Poista
 6. Oikein kauniisti minun mielestä käy. Kaunotar tuo kisuli <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...