Sivut

tiistai 6. toukokuuta 2014

Kohti uutta elämää

Vihdoinkin. Nyt se on virallista. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja lisäksi tutkimuksissa löydettiin lisämunuaisen toimintahäiriö. Eipä ihmekään, että minua on väsyttänyt. Ja kolottanut. Ja kiukuttanut. Ja olen kärsinyt vuosia yli 20 erilaisesta oireesta.

Olo on hieman ristiriitainen. Minulla diagnosoitiin tänään sairaus, tai oikeastaan kaksi sairautta. Mutta silti päällimmäinen tunne on helpotus. En ole enää laiska ja luulotautinen! 
Ilonkyyneleitä, niitä on tänään vuodatettu. Ja illalla nautin lasin kuohuvaa. 
Muistan tämän päivän varmasti ikuisesti. Ylermin päivä. Se on tästä lähtien juhlapäivä!

Poika totesi eilen "Äiti, sinä olet nytkin ihana, niin mitenkähän ihana sinusta tulee kun saat lääkkeet?" Ja tänään poika kysyi "Äiti, milloin sinusta tulee virkeämpi? Ai kahen viikon päästä? Lähetkö sitten pelaamaan minun kans jalkapalloa?"  
Ja siitäkös kyynelhanat aukesi. 
Minä en ole ainut, joka on kärsinyt tästä sairaudesta. Se on kuormittanut koko perhettä.


Sisustus- ja kotiasioihin palaan kunhan lääkitys on kohillaan :D

Kiitos tuesta edellisen postauksen jälkeen

16 kommenttia:

 1. Onneksi sait diaknoosin...itselläni sama tauti...siis tuo kilpirauhasen vajaatoiminta. Silloin, kun se minulla todettiin, tajusin vasta miten tärkeä hormooni on kyseessä...vaikuttaa koko kehoon...sydämeen ja mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti olen yrittänyt vähätellä ja peitellä omaa kurjaa oloa ja väsymystä ja samalla olen pitänyt itseäni huonona ja laiskana ihmisenä. Nyt vasta tajuaa, miten huonosti minä olen voinut. Toivottavasti parin viikon päästä alkaa helpottaa.

   Poista
 2. Hienoa, että nyt näyttää valoisammalta!
  Uusia postauksia innolla odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella paljon valoisammalta! Pari viikkoa vielä ja sitten pitäisi huomata olossa jo muutosta :)

   Poista
 3. Onneksi syy selvisi, tsemppiä ja voimia edelleen! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi mukava kuulla!
  Kyllä se auttaa jo paljon, että saa edes diagnoosin, eikö totta?!
  Lääkitys on siten helpompi kohdistaa oikein. Tosi hieno homma.

  Tsemppiä ja täältäpä meidät löydät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien vuosien ja lääkärillä ravaamisen jälkeen oli helpotus saada diagnoosi. Tuli tunteet pintaan ja tippa silmään jo siellä lääkärin vastanotolla :)

   Poista
 5. Hieno homma että lääkitys aloitetaan!Mutta tosi kurjaa että olet noin pitkään kärsinyt ja tietysti myös koko perhe.Tuo sairaus vaikuttaa niin moneen asiaan niinkuin Irmastiina jo sanoi.Mutta varmasti kaikki lähtee nyt kulkemaan parempaan suuntaan.Täällä ollaan tukena saman sairauden kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän aamuun oli ihana herätä. Ajatus siitä, että kohta pitäisi helpottaa auttaa jo valtavasti :)
   Ja kiitos tuesta!

   Poista
 6. Hyvä että syy selvisi! Tsemppiä ja jaksamista, eiköhän se parempaan suuntaan mene, kun syy on selvillä ja lääkkeitä olemassa :) Ja kyllä me täällä odotellaan, kirjoittelet (ja sisustat) sitten, kun siltä tuntuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sinäkin oot tullut takas blogimaailmaan! :)

   Nämä minun sairaudet on siitä hyviä, että niihin on hyvät lääkkeet ja nillä sairauksien pitäis pysyä kurissa. Hetki menee, että lääkkeet rupee vaikuttamaan, mutta taakka on nyt pudonnut hartioilta ja pelkästään sekin saa jo paremmalle tuulelle :)

   Poista
 7. Hienoa että vaivojen syy lopultakin selvisi. Nyt vain odottelet lääkkeiden positiivisia vaikutuksia. Älä kuitenkaan uuvuta itseäsi, hiljaa hyvä tulee :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tullut fiilis, että haluan tehdä tuota ja tuota ja sitten väsy tuleekin yks kaks. Pitäisi malttaa edetä hiljalleen, mutta miten sitä malttaa, kun on monta vuotta odottanut tätä tunnetta :D
   Kuntokin on huono monen vuoden istumisen jälkeen, mutta nyt on energiaa ruveta kohottamaan kuntoa pikku hiljaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...