Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014

Vapaapäivä

Vuosi 2014 alkaa väsyneissä merkeissä. Niin väsyneissä, että melkein itkettää. Tapaninpäivänä alkanut seitsemän päivän työputki loppui eilen ja voimat on ihan finaalissa. Niin paljon kuin minä työstäni pidän, niin kyllä tuollainen työputki, varsinkin pahimpana parhaimpana sesonkiaikana uuvuttaa. Kauheeta haipakkaa, koko ajan kiire, pikainen kahvin hörppäys ja pitämättömiä taukoja. Toisaalta tuollaisen viikon jälkeen on myös hyvä fiilis. Minä onnistuin. Minä jaksoin. Minä osasin. Tein parhaani. Minä olin ihan sikahyvä!

Ja nyt saa hyvillä mielin viettää kolme vapaapäivää. (Paitsi tänään pitää pyörähtää töissä, kun yksi pikku juttu unohtui tehdä).

Tänään oli ihana herätys. Mies oli hoitanut A:n kouluun, kattanut pöydän, keittänyt kahvit, paistanut croissantteja ja laittanut musiikkia soimaan. Mikäs siinä. Olo kuin prinsessalla. Ja aamukahvin jälkeen kaupungille katsastamaan alennusmyyntejä. Ostoslistalla oli farkut. Ne löytyi neljännestä kaupasta, 20 sovituksen ja 37 kirosanan jälkeen. Lisäksi löytyi pari paitaa, joita ei ollut ostoslistalla. Ja vieläpä bilehile-paitoja. Milloinkahan meinaan niitä käyttää.


Voiko servetissä olla enää ihanampaa lausetta?Vielä on vähän jouluista fiilistä. Mutta täytyy tässä vapaiden aikana siivoilla koristeet pois.


Pitää näköjään kehitellä jotkut kissanristiäiset, niin pääsee ulkoiluttamaan uusia paitoja.


 Tänään tuleekin onnellisuuspurkin lappuun pitkä raapustus!


 Mukavaa päivää! :)

6 kommenttia:

 1. Tuollainen onnellisuuspurkki olisi kuva juttu...taidankin napata ideasi mukaani...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! Kiva jos tuollainen onnellisuuspurkki-idea leviää. Silloin tulee ajateltua paljon enemmän onnellisia ajatuksia :)

   Poista
 2. Voi ihana aamu-vastaanotto :) Kyllä sun kelpaa herätä...

  Relaa nyt vapailla oikein kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana herätys. Väkisinkin tuli hyvälle mielelle :)

   Olen relannut. Ja kohta taas päiväunille :D

   Poista
 3. Tuo teidän lavoista tehty sohvapöytä on hieno. En tajunnutkaan sitä meidän omaa tehdessä että noin kun ne kiinnittää, niin sinne keskelle jää paljon enemmän tilaa vaikkapa lehdille yms. Kätsyä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on kyllä ihan kätsy. Ja jos oisin kunnon bloggaaja niin siistisin sen välin ennen kuvan ottoa ;D
   Kuten näkyy, niin sinne todella mahtuu lehtiä YMS! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...