Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Torkkupeitto

Taas tätä ainaista olohuonetta. Mutta kun sain ihan sikakivan torkkupeiton, niin ihan pakko.
Anteeksi tästä :)

Viime keväänä ihastelin Anttilassa mustavalkoista torkkupeittoa. Hintaa sillä oli viiskymppiä, eli aika kallis. Jäin sitten miettimään sen hankintaa ja kun lopulta muutaman päivän pähkäilyn jälkeen päätin mennä sen ostamaan, niin sepä olikin loppuunmyyty. 

Viikolla bongasin mustavalkeaa-blogista samanlaisen torkkupeiton ja luulin sitä tuoksi Anttilan peitoksi. Siinä sitten kateellisena kaihoisasti katselin kuvia ja mietin että kyllä se torkkupeitto on edelleen niin ihana kuin muistelinkin. Mutta onnekseni huomasin kommenteista, että peitto olikin Ikeasta! Ja kun tuttava oli lähdössä seuraavana päivänä Ikeaan ja kysyi tarvitseeko tuoda mitään, niin peitto lähti välittömästi tilaukseen. Ja hintakin oli vain parikymppiä.

Eli onni onnettomuudessa. Lähes samanlainen peitto ja paljon halvemmalla. Vaikka jouduinkin sitä muutaman kuukauden odottamaan :)


Minä olen kyllä aivan ihastunut olohuoneen tunnelmaan. Tuo tauluhyllyn reunassa oleva valaisin luo ihanan valon. Ja maton raidat oikein hehkuvat iltahämärässä.


Vannoutunut punaisen ystävä on vähän lipsunut ja turkoosi on päässyt valtaamaan tilaa ihan huomaamatta. Mutta vain olohuoneessa. Ei sitä ihan mahottomaksi kannata heittäytyä. Keittiöön ei ole mitään asiaa.

Syyskuun viimeisiä viedään. Hui!

2 kommenttia:

 1. Ihana peitto! Onko tuo kuinka paksu? :)
  Ehkäpä tarvii alkaa suunnitella ikean reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö.. mitenkähän tuon kuvailisi :D Toi on semmosta neulosta ja ihan sopivan paksu, ei mikään rimpula :) Ite ainakin tykkään!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...