Sivut

lauantai 21. syyskuuta 2013

Sigtuna, Ruotsin vanhin kaupunki

Loma oli sopiva sekoitus juhlaa, perhematkailua, sukulaisia ja parisuhdeaikaa. Suomen puolella juhlittiin häitä ja käytiin koko perheellä Heurekassa. Ruotsiin mentiin miehen kanssa kahdestaan ja pari ensimmäistä päivää vierailtiin miehen sukulaisissa Tukholman liepeillä ja toiset pari päivää oltiin Tukholman keskustassa hotellissa.

Ruotsissa miehen setä vaimoineen antoi vinkin kivasta käyntikohteesta, Sigtunan kaupungista.
Täältä lisää infoa kaupungista, jos kiinnosta.

Sigtuna on Tukholman keskustasta noin 50 km päässä. Arlandan lentokentältä on Sigtunaan 17 km, joten jos saapuu Tukholmaan lentäen ja on vuokra-auto käytössä, niin kannattaa poiketa.Miehen setä vinkkasi tästä kahvilasta, Tant Brun - Täti ruskea. Ja kylläpä kannatti käydä! 
Pannullinen kahvia, herkulliset sämpylät ja ihanaa porkkanakakkua ja omenapiirakkaa. Myöhäinen aamukahvittelu meni lounaasta, eikä tarvinnut ihan heti olla etsimässä ruokapaikkaa. Kahvila on vanhan talon sisäpihalla. Toisella puolella pihaa on leipomo, jossa tuotteet valmistetaan.

 Kahvilan sisäänkäynti oli kuin satukirjasta.
Pieniä putiikkeja, kahviloita ja pienen kylän tunnelma. Kiva paikka poiketa. Meillä meni kolmisen tuntia kierrellessä ja kahvitellessa.

Ja löytyi sieltä jotain pientä ostettavaakin. Siitä lisää myöhemmin.

Leppoisaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...