Sivut

perjantai 27. syyskuuta 2013

Perjantai

Kalenteri näyttää perjantaita. Mieli on kuin perjantaina. Vaikka työviikon kalenterin mukaan minä vietän vasta maanantaita. Ja perjantai on vasta tiistaina.

Viimeaikoina on ollut poikkeuksellisen hyvä olla. Suorastaan pelottaa, että jossain vaiheessa rysähtää ja täältä tullaan rytinällä alas.

Tänään olen tehnyt töitä ihanien työkavereiden kanssa. Palvellut mukavia asiakkaita. Soittanut ystävälle. Syönyt salmiakkia. Kahvitellut ja parantanut maailmaa. Kuunnellut musiikkia ja laulanut mukana. Nauranut miehen kanssa. Ihmetellyt pojan murrosiän ensimerkkejä. Silittänyt kissaa. Suunnitellut talvilomalle reissua. Nauttinut hiljaisuudesta.Rauhallista viikonloppua!

Ps. Piti vielä jutun julkaisun jälkeen tarkistaa, että olihan nyt varmasti perjantai. Hih.

10 kommenttia:

 1. ...juu onhan se...siis perjantai...:D
  Ihanat kuvat kissoista..söpöläiset♥

  VastaaPoista
 2. Eiks ookin kumma juttu, että aina kun on sellainen olo, että asiat on hyvin, niin alkaa miettiä, että onko ne nyt niin hyvin, että kohta tapahtuu jotain ei-toivottua. Kai meidät on sellasiks kasvatettu, mutta olisin kyllä kovin kiitollinen, jos pääsisin siitä ajattelumallista vihdoin ja viimein eroon. Ikää ei ainakaan voi syyttää siitä, ettei muka olis ollu aikaa opetella :)

  Kivaa viikonloppua! Sitten kun se sulla koittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. nyt on kaikki todella hyvin, mutta kyllähän se paska päiväkin vielä joskus ilmaantuu. Pitäisi vain unohtaa etukäteen murehtiminen ja nauttia nyt tästä onnesta. Paskoja päiviä kerkiää murehtia sitten, kun on sen aika :)

   Kiitos, samoin sinne kivaa viikonloppua :)

   Poista
 3. No on se PERJANTAI!!! Ja kuule, jos on vaan hyvä olo, niin nauti siitä ja kunnolla! Kohta taas tulee kuitenkin se hetki kun väsyttää ja suoraan sanoen jopa v*tuttaa ;D Sellaista se elämä on, että joskus vaan on hyvä olo ja joskus huonompi, eikä se välttämättä ole yhtään riippuvainen yhtään mistään erityisestä. Mullakin on nyt hyvä olo, kun viikon syysloma alkoi ;D

  Noi sun kissat <3 <3 <3 Mä vaan kun blogeja joko Bloggerin tai Bloglovinin kautta seuraan, niin AINA kiinnostaa ekana sellaiset postaukset, missä näkyy kissoja... :D <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämä hyvä olo loputtomiin kestä. Jos ei muuten, niin ainakin PMS huolehtii, että tasaisin väliajoin vituttaa kaikki :D

   Kissat on <3

   Poista
 4. Perjishän se! Joten nauti täysillä ihanista päivistä ja hetkistä, kyllä sitä kuraakin ehtii tulemaan :) Ja koska me mennään sinne kirppiskierrokselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nautin! Turha murehtia etukäteen :)
   Mulla ois keskiviikko vapaa. Käviskö silloin?

   Poista
  2. Juu, keskiviikko käy hyvin :) Täytyy muistaa viedä mies aamulla töihin, että saan auton päiväksi :D

   Poista
  3. Kiva kiva! Mä laitan sulle viestiä, niin sovitaan tarkemmin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...