Sivut

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Mökkireissun tuliaiset

Käytiin pari päivää mökkeilemässä Vaalassa koko perheen voimin. Mies kulki päivittäin töihin sieltä, mutta minulla oli pari vapaata, niin saatiin pojan kanssa juntteilla ihan rauhassa. Niin kuin poika asian ilmaisi :D
Säät  ei juurikaan suosinut. Mutta mukavaa oli siitä huolimatta.

Torstai-iltana käytiin Vaalan kylällä kaupassa ja bongasin antiikkiliikkeen ikkunassa monta ihanan väristä taalainmaan hevosta. Ajettiin liikkeen pihalle ja menin sitten lähempää kurkkimaan näyteikkunaa, niin liikkeen omistaja sattui paikalle ja päästi minut sisälle asti tutkimaan tarjontaa. Liike oli siis oikeasti suljettu, mutta omistaja kehotti katselemaan ihan rauhassa ja kolme kaakkia lähti lopulta uuteen kotiin. Hyvää palvelua! Ja kauppa oli täynnä ihania huonekaluja ja astioita ja lamppuja ja vaikka mitä! Suosittelen poikkeamaan jos sattuu liikkumaan niillä main.
Ja Vaalassahan on monta muutakin kirpputoria/antiikkikauppaa. Antiikkikaupan omistajan mukaan määrä on väkilukuun suhteutettuna suomen ennätys. Tiedä sitten onko tosi :)

Minulla on ollut suunniteilla jo 1,5-vuotta laittaa sohvan yläpuolelle tauluhylly. Nyt suunnitelman toteuttaminen sai vähän lisäpotkua, kun haluan nuo hevoset ehdottomasti siihen hyllylle. Siihen asti saavat olla telkkarin yläpuolella olevalla hyllyllä.
Passaavat näköjään siihenkin, joten saattaa olla että tauluhyllyn asentamiseen menee huomaamatta toisetkin 1,5-vuotta ;D Toinen mökkireissun tuliainen on tässäMinun eno oli touhuilemassa navetan verstaassa ja hän oli tehnyt vanhoista harmaista laudoista tuollaisia sydänkoristeita. Eno on aivan käsittämättömän kekseliäs ja taitava. Pitääkin tehdä vielä toinen postaus varsinaisesta mökkireissusta ja laittaa kuvia enon aikaansaannoksista.


Vapaat on tältä erää ohi ja huomenna töihin. Mutta vähiin käy työt ennen lomaa. Enää kaksi viikkoa.
Vain 11 työpäivää! Alkaa jo vähän hampaita naurattaa ;D

6 kommenttia:

 1. Yhden kerran oon käyny jossain niistä Vaalan kirppareista ja se oli ihan pieni ja surkee :/
  Sille suositulle Antiikkikirppikselle tekis mieli.

  Aivan ihania enon tekemät käsityöt!Millä sahalla hän tekee nuo sydämet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se antiikkikauppa on kyllä jees. Siellä on tavaraa laidasta laitaan! Se kauppias muuten hinnoitteli silloin to-iltana siellä just uutta kuormaa, niin pääsin tsekkaamaan sen ennen muita asiakkaita. Voi kun ois enempi rahaa, niin oisin ostanut vaikka ja mitä :)

   Minäpä kysäsen millä sydämet on tehty.

   Poista
 2. Heippa, tulin vastavierailulle ja rakastuin Nahkiaiseenne! Mainion näköinen! Meillä ei ihan nakupelleä ole, mutta pari kappaletta Cornareita, jotka ovat ihan riittävän pöljiä ja persoja kaikelle lämpimälle myös.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit kurkkimaan!
   Cornish rexit on kans ihania. Meilläkin oli yksi kikkarakarva aikoinaan ja Sälli oli yksi parhaista kissoista, mitä meillä on ikinä ollut <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...