Sivut

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ei mitään kerrottavaa.

Sama virsi joka blogissa, eli KESÄ! :D

Työt vähän häiritsee kesästä nauttimista, mutta heti kun kynnelle kykenen, niin tämä tyttö kirmaa takapihan terassille lehden ja kahvikupposen kanssa. Samalla vahdin herneiden ja muiden istutusten kasvua. Chilissä on jo puolikkaan pikkurillin kokoinen chilin alku! Kyllä voi ihminen olla pienestä onnellinen :) Sitten kyllä ratkean liitoksista, jos kun mansikka tai tomaatti tekee satoa. 

Jokohan tässä pitäisi ruveta suunnittelemaan sadonkorjuujuhlia? ;D

Pitäisköhän tuo pesä muuten poistaa ennen kuin ampiaiset valtaa koko takapihan...Oho, tuli vähän innostuttua noiden kuvien kanssa, mutta menkööt :)

6 kommenttia:

 1. ihana suikeroalpi ja muitakin kuvia, et innostunu liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kattoo googlesta että tajusin mitä tarkoitit :D Mulla ei ole mitään hajua, mitä tuolla kivikossa kasvaa, vaikka ihan itse olen ne istuttanut...

   Poista
 2. Postakaa ihmeessä tuo pesä...meillä tekivät joskus puuhun ja kaksi kertaa minuakin pisti amppari, kun nurmikkoa leikkasin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä iltasella poistaa, kun viilenee ilma! En halua yhtään pistoa. Auts!
   Viime kesänä ampiaiset teki pesän grillin sivutason alle. Siitä se oli helppo poistaa, mutta tämä pesä on aika korkeella puussa, niin sen poistaminen onkin vähän hankalampi juttu.

   Poista
 3. Meillä siivottiin leikkimökki ja ampiainen oli tekemässä sinne pesää.Heivasin pesän kartanolle van amppari jäi pyörimään siihen kohtaan.Suhautin siihen paremman puutteessa muurahaismyrkkyä niin lähti eikä ole sen enempää näkynyt :)

  Sievä piha ja just sopivan kokoinen että voi aurinkotuolista vahtia toimintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka uhosin, niin ei olla sitten vieläkään poistettu tuota pesää. Ei tässä pihassa kyllä enää näy ampiaisiakaan juuri ollenkaan, niin onkohan ne hylännyt tuon pesän..
   Täytyypä tässä herneiden kasvun vahtimisen lomassa silmäillä tuota pesääkin, että näkyykö siellä elämää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...