Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Keskiviikon kujeet.

Tänään oli tarkoitus laiskotella ja nukkua pitkään. Puhelin oli kuitenkin eri mieltä, kun herätti minut jo kahdeksalta. Mutta eipähän mennyt päivä ihan hukkaan, kun sain kammettua itseni sängystä heti herätyspuhelun jälkeen.

Lähdettiin pojan kanssa aamupalan jälkeen ulkoilemaan ja päädyttiin kierrätyskeskukseen. Ei siis kierrätettäviksi, vaan ostoksille. Heh heh.
Kierrätyskeskuksen ulkopuolella oli pari pinnatuolia ja minä tietysti haukkana hyökkäsin heti kimppuun. Poika totesi, että; "Äiti, et tee sitten taas jotain semmosta, että minua nolottaa."
Onneksi viime kirppisreissusta ei näköjään jäänyt kovin pahoja traumoja, kun poika sanoi tuon asian vitsaillen.

Tällä kertaa tuolikaupat tehtiin ihan sisätiloissa, toisin kuin edellisellä kerralla. Tuolissa oli pinnat ihan löysällä ja se oli ruman ruskee. Mutta ei hintakaan ollut kuin vitosen. Kaupat tehtiin yhdestä tuolista.
Mies kerkesi onneksi hakemaan tuolin autolla, niin ei tarvinnut kantaa sitä kotiin. Luulen, että siinä vaiheessa, jos olisin lähtenyt lompsimaan kotiin tuoli kainalossa, niin pojan huumorintaju olisi jo ruvennut vähän rakoilemaan :D

Unohdin ottaa tuolista kuvan ennen maalaamista, mutta se oli tosiaan aika ruman värinen. Oudon tummanruskea. Suhuttelin tuolin mustaksi, mutta pinnoja en saanut vielä liimattua. Mutta eipä sillä niin kiirettä, kun tuoli saa toimittaa pääasiassa sivupöydän virkaa.

Tuo lääkepullo ja Kainuun osuusmeijerin lasipullo olivat myös päivän löytöjä kierrätyskeskuksesta.

Tänään taidan laittaa nukkumaan mennessä puhelimen äänettömälle, niin jos vaikka huomenna onnistuisi paremmin se pitkään nukkuminen :)

Kivaa keskiviikkoiltaa!

13 kommenttia:

 1. Tuon tuolin lapsuudestani - se taisi olla kuitenkin valkoinen. Niin retroa!

  VastaaPoista
 2. Ei oo totta, sana unohtui... Tuon tuolin MUISTAN lapsuudestani... ;)

  VastaaPoista
 3. No niin,kannattihan käydä kierrätyksessä :) Siitä pihalta minäkin ne parhaat löydöt olen tehnyt ;)
  Nätti tuoli ja suhulla sait äkkiä sen uuteen uskoon.Pinnojen maalaaminen pensselillä on peestä.Pulloja siellä taitaa olla pitkä rivi,ne ei kellekän tunnu kelpaavan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli laskenut hintoja noista pulloista. Tuota pientä lääkepulloa oon katsellut jo tovin, mutta en tosiaan oo raskinut siitä kahtakymppiä maksaa. Nyt oli kaikkien pullojen hinnat vähintään puolittuneet :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tuosta tuolista varsinkin tykkään. Vitosen tuoliksi oikeen hyvä :)

   Poista
 5. Taas sä teit pinnatuolilöydön!! Hitto kun työt häiritsee mun kirppis- ja kierrätyskeskus kierroksia :( Upeita löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa oli hyötyä vuorotöistä ja arkivapaasta :D
   Sinne Pikkuketun kierrätyskeskukseen kyllä jäi joitakin pinnatuoleja ;)

   Poista
  2. Voi voi, tää juhannus nyt kyllä häiritsee pahasti ja alkuviikosta mulla ei ole kuin pyörä käytössä :( Täytyy yrittää päästä viikon päästä käymään siellä ja toivoa, että niitä pinnatuoleja olisi vielä...

   Poista
  3. Meneehän se yksi tuoli pyörän tarakallakin. Vähän köyttä vaan mukaan :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...