Sivut

perjantai 24. toukokuuta 2013

Siitä piti tulla nojatuoli.

Mutta siitä tulikin penkki.

Naapurin kutaleet antoi pikkuisen lisämotivaatiota puutarhakalusteiden rakentamiseen.
Meillä oli nimittäin tiistaina ja keskiviikona taloyhtiön pihatalkoot. Perinteeksi on muodostunut, että yhden naapurin (kunnon hortonomipariskunta) ihanalla takapihalla on aina talkoiden päätteeksi grillattu talkoomakkarat. Nyt kävi sitten niin, että nämä kyseiset naapurit ei olleetkaan kotona ja olivat kysyneet minun mieheltä, että voisiko grillauksen suorittaa MEIDÄN takapihalla. Mies oli suostunut. Tuli pikkusen paineita.

Päivässä ei meidän takapihaa pysty muuttamaan puutarhaksi, mutta jotain oli silti äkkkiä tehtävä. Meidän takapihalla oli vino pino kuormalavoja odottamassa inspiraatiota. Niistä oli aikomus rakentaa nyt viikonloppuna pari nojatuolia, mutta tämän muuttuvan tekijän takia piti vähän oikaista ja muuttaa suunnitelmia, koska en kehdannut ottaa naapureita "työmaan" keskelle nauttimaan makkaroitaan.
Piti siis äkkiä kehitellä suunnitelma B. Ja nyt terassilla on sitten penkki. Pehmusteet puuttuu vielä.

Voisihan noista vieläkin tehdä ne nojatuolit, mutta voipi olla, että viikonloppuna möllötän kahvikupin ja kirjan kanssa tuossa penkillä oikeen tyytyväisenä. Jos säät sallii.
Tai no yksi nojatuoli on miehellä edelleen rakenteilla. Katotaan sitten kun se tänään valmistuu, että tehdäänkö nojatuoleja lisää vai tuleeko se yksi nojatuoli tuon penkin kaveriksi.

 


 Mies laittoi äsken anoppilasta väliaikatietoja valmistuvasta nojatuolista. Tai löhötuolista tai mikä tuo nyt onkaan :)

Minä olen aivan tumpelo kaikissa puutarhahommissa. Onneksi minun äiti kävi yksi ilta kylässä ja hän innostui siistimään takapihan kivirykelmää rikkaruohoista ja voikukista. Samalla laitettiin herneet "peltoon" :D
Ehkä minun kauan kadoksissa ollut sisäinen hortomoni* on vihdoin heräämässä. Ostin nimittäin eilen elämäni ensimmäisen kastelukannun. Saavutus sekin!
Nyt voinkin viettää tämän vapaan viikonlopun sormet mullassa. Tai ehkä minä istunkin vain tuolla penkillä sen kahvikupin kanssa ja vahdin herneiden itämistä ;D

Edit;  *Hortonomi, eikä HortoMoNi :D

2 kommenttia:

 1. Penkki on just hyvä. Ei tartte muuta :)
  Siinä vaan istut ja odottelet, että alkaa herneet kasvaa..
  t. Varsinainen Ylihortonomi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkki on hyvä! Mutta sain tälle illalle sen tuolinkin. Siitä lisää huomenna :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...