Sivut

perjantai 17. toukokuuta 2013

Pihalla tarkenee ihan nakuna!

Varmin kesän merkki on, kun pihalla tarkenee ihan nakuna. Nahkiainen ei nimittäin pistä nokkaansa pihalle, jos ei ole lämmin kuuma!
Meidän takapihalle paistaa aurinko klo. 11-19, eli käytännössä koko päivän. Ja koska aidat suojaa tuulelta, niin takapiha on kesällä auringonpalvojan unelma. Jos ei siis sada koko kesää, niin kuin viime vuonna...
Toinen kesän merkki on, että Matamilla on kuuma ja sen on pysyttävä varjossa.Täällä korkeuksilla on ollut vasta pari-kolme päivää oikeasti lämmintä ja eilen kaupungille lähtiessä en edes tajunnut miten lämmin on. Oli sitten vähän turhan paljon vaatetta päällä.
Vietiin eilen kaikkien, eli kolmen siskoni kanssa äitimme syömään. Äitienpäivänä melkein jokainen  siskoista oli töissä tai muissa menoissa, joten vietettiin äitienpäivää vähän jälkijunassa. Ravintolan jälkeen mentiin Raatihuoneen torille jätskille ja onhan se kesä nyt! Suihkulähde on päällä ja ihmiset iloisia ja värikkäästi pukeutuneita. Aevan ihanata!

Nyt on muuten maailmankirjat sekaisin. Innostuttiin miehen kanssa leikkimään puutarhureita ja laitettiin takapihalle pikku "pelto".
Laitan kuvia illemmalla tästä pikku projektista.

Nyt oottelen poikaa koulusta ja miestä töistä ja sitten lähdetään Vuokattiin Angry Birds activity parkiin. Ei olla aikasemmin käytykään, joten kiva päästä näkemään minkälainen puisto se on.
Tänään olisi kyllä mahtava ilma ulkoiluunkin, mutta onhan tässä kesää vielä jäljellä!

4 kommenttia:

 1. Sielläpä osataan nauttia auringosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkiainen todellakin nauttii lämmöstä. Kieri ja pyöri kyljeltä toiselle lämpimällä terassilaudoituksella. Ja kehräsi kuin viimestä päivää :D

   Poista
 2. Käytiin torstaina poliisihuutokaupassa ja illalla sitte huomasin ku alko vähän käsiä ja kaulaa kipristellä, että hienosti olin palanu siellä huutiksessa. Nyt on aivan ihanat t-paita rajat ja kaulassa sellanen punanen pläntäre. Jes! :D Mutta on tätä kesää jo odotettuki! En valita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pääsi kesäkeli yllättämään! Kevät vaihtui kesäksi yhdessä yössä. Toivottavasti tänä kesänä tätä lämpöä riittää kyllästymiseen asti! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...