Sivut

torstai 3. lokakuuta 2013

Vilukissan uusi paita

 Nyt on Pirppis-Nahkiksella uusi villapaita. Vanha oli venynyt pesussa muodottomaksi, niin oli jo aikakin hankkia uusi. Harmi kun paikallisten liikkeiden valikoimasta löytyi vain mustaa. Paitsi Benettonilla olisi ollut ihana pinkki koirien palmikkoneule, mutta se oli turhan tyyris minun budjettiin. Mutta mustakin on ihan jees. Netistä etsin kissojen vaatteita ja voi hitsi miten ihania paitoja olisi ollut tyrkyllä.


Nyt ei enää palele, eikä tarttee mennä peiton alle.
Pirppis tykkää paidasta ja kehrää heti kun saa sen päällensä. Kissa voi tehdä paita päällä lähes kaikkea mitä normaalistikin, eli liikkumaan ja käymään hiekka-astialla. Mutta korkealle hyppääminen ei onnistu. Sängylle ja sohvalle Pirppis vielä pääsee, mutta keittiön tasolle ei.


 Osaisiko joku ihana käsityöihminen tehdä kissojen villapaitoja tai vaikka trikoopaitoja? Tai tiedätkö jonkun, joka tekee tilauksesta?

Lämpöisiä ajatuksia ! :)

12 kommenttia:

 1. Voi iiiiiiks tota paitaa, nyt on lämmin!! Vaikka jos totta puhutaan niin toi alimman kuvan ilme kyllä näytää just siltä, että "kaikkeen sitä kissa joutuukin, et viittis jo ottaa tätä pois.."

  Ikinä en ole paitaa tehnyt kissalle, mutta voisin toki kokeilla! Jos löytäisin jonkun järkevän ohjeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ilme varmaan kertoo, että voitko lopettaa sen kameran kans heilumisen, niin pääsen nukkumaan :D
   Mä voisin tilata yhden paidan, jos onnistut semmosen tekemään. Netistä löysin joitain ohjeita, mutta minä en osaa neuloa ja ommella, niin en edes yritä tehdä :)

   Poista
  2. Noniin, otetaan haaste vastaan! Mulla on yks peittoprojekti vielä menossa, ja sitten pitäisi saada huivi valmiiksi tytön synttäreille ensi viikonloppuna, joten varmaan viimeistään viikon päästä pääsisin aloittamaan!

   Tarttisin varmaan jotain osviittaa Nahkiksen koosta.. Mulla on itsellä 3 ja 4kg kissat, joten olisko ehkä niiden mitoissa? Jos voisit mitata mulle vaikka kaulan ja rintakehän ympäryksen + tassun. En tiedä tarvitseeko noita niin tarkasti olla,mutta varmuuden vuoksi.

   Mitä materiaalia pusero voi olla? Villaa vai jotain muuta? Pitääkö olla 100% villaa vai käykö esim 7 veikka? Onko väri/ kuviotoiveita? :)

   Heitä noita ideoita mulle vaikka sähköpostilla, niin jatketaan keskustelua siellä! elisankorut@gmail.com

   Poista
  3. Ainiin, oon kuullut että karvaisilla kissoilla on kyljissä/ karvoissa tasapainoaistiin vaikuttavia tuntokarvoja tms, minkä takia ne helposti kellahtaa kyljelleen tai ei oikeen osaa toimia normaalisti jos laittaa jonkun puseron tms päälle. En tiedä pitääkö paikkansa, mutta jostain on tällanenkin jäänyt mieleen :)

   Poista
  4. Hyvähyvä! Mittailen tässä iltasella ja laitan viestiä :)

   Poista
 2. Mää oon kans vähän miettiny, että viittisköhän tehdä. Mutta tiedän, ettei vivi antais sen olla päällä, Minni ehkä saattais pitää. Voishan sellaisen tehdä, ja jos ei meidän mirnut pidä niin varmaan joku ostaja löytyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän siamilaiselle kokeilin paitaa, niin se kellahti kylelleen, eikä suostunut liikkumaan mihinkään :D Nahkis on vaan mielissään, kun saa lämmintä päälle :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onneksi Nahkis tykkää pitää paitaa, niin ei tarvii palella :)

   Poista
 4. Voiii. Suloinen. Itse olen yrittänyt googlata nettikauppaa jossa olisi kissan paitoja mutta ei ole löytynyt...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...