sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viikonlopun höpinää

Mihin tämä aika katoaa? Ei kerkiä päivittämään blogia. Eikä edes lukemaan blogeja.

Makuuhuoneen remppa edistyy tuskastuttavan hitaasti. 
A:lla oli ennen syyslomaa kauheesti kokeita ja niihin päntättiin kaiket illat. 
Talvivaatteita ja -kenkiä on pitänyt metsästää ihan urakalla. Ja lisäksi A on venähtänyt pituutta niin paljon, että lähes koko vaatekaapin sisältö piti uusia. A on 10-vuotias ja kohta minun pituinen! Enkä minä ole ihan lyhyt, vaan lähes 170 cm, joten melko pitkä poika taitaa A:sta tulla. Ehkä jopa pidempi kuin miehestä, joka on 186cm. Mutta nyt on kaikki tarpeellinen ostettu ja tilin saldo on sen mukainen. 
Ja meillä on vain yksi lapsi. Ei käy kateeksi perheitä, joissa pitää kerralla päivittää monen lapsen vaatekaappi!

Tämä viikonloppu oltiin miehen kanssa molemmat vapaalla ja minun vapaat jatkuu vielä tiistaihin asti! Nyt otan pienen hetken itselleni, kun mies on painimassa ja A on ulkona. 
Kahvia, musiikkia ja blogien lukemista. Oho, kukkaruukut unohtui pihalle....


Eilen käytiin koko perheellä leffassa ja pitsalla. Tänään tulee ystäviä kylään. Molempina vapaa-aamuina olen saanut nauttia aamupalaksi uuniohrapuuroa. Eilen miehen tekemää ja tänään A halusi tehdä itse samaa puuroa. Ensimmäiset joululaulut on kuunneltu. Ja tortut paistettu, mutta ei aivan perinteisiä, vaan suolaisella täytteellä. 

Kyllä näihin viikonloppuvapaisiin voisi tottua.

Pari haastetta odottaa vastaamista. Jos huomenna tarttuisi niihin.
Ja muutama uusi lukija on ilmaantunut. Olen niin iloinen teistä jokaisesta! Ja kaikista kommenteista, joita olette jättäneet.

Ihanaa sunnuntaita! :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...