Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Keittiö sai sivuverhot.

Mutta saa nähdä miten pitkäksi aikaa...

Meillä on ollut keittiössä sivuverhot viimeksi... ööö... ehkä kahdeksan vuotta sitten. Kesäkuussa tilasin Ellokselta bikinit lomareissua varten ja samalla tein alesta heräteostoksia. Tilasin keittiöön verhot, olohuoneeseen uuden tyynynpäällisen, jota olin jo pidemmän aikaa katsellut ja makkariin muutaman tyynynpäällisen.

Verhojen laiton jälkeen tuli kauhean nostalginen olo. Tuli ihan nuoruus ja entisten kotien keittiöt mieleen. Tässä asunnossa meillä on ollut vain verhokappoja ja näiden verhojen myötä keittiöön tuli ihan vanhanaikainen fiilis.
Verhojen synnyttämä tunne on niin voimakas, että jäin miettimään että onkohan meillä joskus ollut saman tyyliset verhot. En kyllä muista. Ehkä se tulee mieleen myöhemmin. Mutta aika jännä fiilis noista tulee, enkä osaa sanoa onko se tunne hyvä vai huono. Aika ihmeellistä, että yhdet verhot tai niiden kuvio voi aiheuttaa fyysisen tunteen.





Huomasin vasta kuvatessa, että lampun muoto natsaa verhojen kuvioon aika kivasti :)
Ja kuten kuvasta näkyy, niin pinnatuolit on edelleen maalaamatta...


Tätä tyynynpäällistä katselin jo viime talvena, mutta se ei koskaan päätynyt ostoskoriin asti. Nyt se oli alessa, joten pitihän se kotiuttaa :)

Ai niin, minä kasvatin loman aikana lomakynnet! Ja nyt ne on tuollaiset nomparellikuorrutteiset ;D Näppäimistöllä kirjoittaminen on han-ka-laa! Kun on tottunut lyhyihin kynsiin, niin kyllä voi elämä olla hankalaa näinkin "pitkien" kynsien kanssa. Mutta eipä hätiä mitiä, kyllä ne ensi viikolla napsahtelee poikki kun työt alkaa...

14 kommenttia:

  1. Oi että miten kivoja juttuja! Noi verhot sopii tosi kivasti ja sunkin muumimukit on niin kivasti esillä että :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans noista hyllyistä. Ne on kuin tehty muumimukeille ja hyllyjä on vielä kaksi jemmassa, jos (kun) kokoelma sattuu kasvamaan ;D

      Poista
  2. Kauniit verhot ja kuten sanoit sopivat hyvin valaisimen kanssa...:)
    Hienot kynnet...luulin keelikynsiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Minä en raski maksaa geelikynsistä ja muista "turhakkeista". Joten sitten kun kynnet napsahtelee poikki, niin sitten ollaan lyhyillä kynsillä :D

      Poista
  3. Verhot on just kivan retrot. Kyllä se hyvä tunne on, joka niistä tulee :)

    Ja kynsistä tuli nimenomaan nonparellit mieleen ennenkuin ehdin lukea tekstin. Vähän niinkuin niissä olis ollut märkää lakkaa ja sit ois vaan kärjet kasetttu nonparellikippoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti eilen vähän väliä käydä kuikuilemassa noita verhoja. Mies tuumasi, että et ota pois, ne on ihan hyvät.

      Reissusta löytyi tuommoista hauskaa kynsikoristetta, mutta on kyllä tosi epäkäytännölliset. Illalla hiuksia pestessä puolet irtosi ja jäi hiuksiin kiinni :D

      Poista
  4. Noi verhot on kyllä aika hauskat! Mutta enemmän mä taas kuolasin tota paperipussia ja noita pinnatuoleja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mun pitikin laittaa sulle viestiä, että voin luopua siitä toisesta pussista! Jos vielä haluat sen ;D

      Poista
    2. JOOOOOO!!! Milloin, missä ja paljon maksaa? :)

      Poista
    3. Jos vaikka vitosen? Mä olen tämän viikon vielä lomalla, joten jos haluat vaikka kahvitella samalla, niin passaa melkeinpä mikä päivä vaan. Ens viikolla taas töihin meno, mutta taisi olla pelkkää aamuvuoroa, joten iltaisin passaa silloinkin. Voin kyllä postittaakin :)

      Poista
    4. Hitsi, luin tän vasta nyt :) Olisin laittanut sähköpostia, mutta sulla ei vissiin oo tossa sivupalkissa sun s-posti osoitetta. Vitonen käy hyvin ja voin sen kyllä ehdottomasti hakea ihan face-to-face :D Mullekin passaa illat (paitsi ke) ja sit viikonlopun oon vapaalla.

      Poista
    5. Juu, ei ole sivupalkissa osoitetta. Vielä :) Minäpä laitan sulle s.postia...

      Poista
  5. Upeat nuo verhot. Tosiaankin sopii hyvin yhteen lampun kanssa. Hassua, miten joskus pienetkin asiat voi saada aikaa vahvoja tunteita! Ja täytyy vielä mainita, että nu muumimukit on kyllä tosi söppänät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen vieläkin vähän kahden vaiheilla noiden verhojen suhteen :D Muumimukit on mun aarteita <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...