Sivut

lauantai 14. joulukuuta 2013

Tarpeellista, toivottua, turhuuksia

Joululahjahankinnat on loistavalla mallilla. Paria lahjaa lukuunottamatta. Niitä paria lahjaa varmaan metsästänkin vielä aattoaamuna ja saan kehitettyä niiden takia itselleni stressin. Hih :)
 
Meidän perheen lahjapaketeista löytyy jotain tarpeellista, jotain toivottua ja ehkä jotain turhuuksiakin. Mutta saahan sitä kerran vuodessa hemmotella itseään ja läheisiä. Unohtamatta kuitenkaan joulun oikeaa  tarkoitusta.

 Lahjapaperit on Tukholman tuliaisia syyskuun reissulta. Ja jämätapetti on päässyt myös hyötykäyttöön. Harmittaa piilotella lahjoja kaapissa jouluun asti. Nehän on kuin koristeita.
Ehkäpä jätänkin muutaman paketin joulupuun alle. A ei usko enää pukkiin, joten miksipä ei?

Rentoa lauantai-illan jatkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Onpa kauniita paketteja! Ihailen sun kaltaisia ihmisiä, jotka näkee noin paljon vaivaa.

  Meillä ei oo ensimmäistäkään lahjaa ostettuna, eikä mahdeta ostaakaan. Kuulostaa karulta, mutta aikuisten kanssa on sovittu, että ei suotta vaihdella paketteja, koska kaikilla jo on kaikkea.
  Ja pojatkaan ei tahtoneet mitään. Tavallaan.. (Toiselle säästetään autoa varten ja toiselle muuttoa omaan kotiin).

  Rattoisaa viikonloppua! Käväisinkin pikaiseen siellä teidän kulmilla kääntymässä (pari päivää meni autossa ja junassa ;)) ja märkää ja liukasta oli, mutta taisitte saada uutta lunta myrskyn mukana?
  Sitä toivoisin jouluks tännekin, mutta mahtaa olla turha toive.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lunta tuli ihan helkutisti yhden yön aikana! :)

   Meillä suurin osa lahjoista on sellaisia, jotka pitäisi muutenkin hankkia, mutta pihistellään niiden hankintaa ja hommataan sitten jouluksi. Pojankin kaikki toiveet juhannuksesta lähtien on kuitattu sanomalla "katotaan, jos vaikka jouluna sitten.. " :D Ja kevättalven toiveet kuitataan, että ootellaan synttäreitä.
   Mutta myönnetään, että jotain hömppääkin saattaa parista paketista löytyä :)

   Poista
 2. Ihanat paketit!
  Minä säästän kaikki kauniit lahjapaperit,aina joskus niistä jotain olen värkkäillytkin.Ja aika monta synttärilahjaa on kääritty jo kerran käytettyyn paperiin.Kierrätystä sanan varsinaisessa merkityksessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kannattaa kierrättää, jos paketin saa aukaistua nätisti. Ja lahjakassit menee kans kiertoon :)

   Poista
 3. Wau, ihailtavaa ennakoimista ja kauniit paketit! Mulla on lahjahankinnat vielä ihan vaiheessa. Se tärkein - veljentyttö/kummityttö 4-vee - on täysin vailla ideaa, muut läheiset sen sijaan taidan huolehtia kierrätys-periaatteella. Kuolinpesän keskellä asuessa kun sitä hyvää, käyttökelpoista tavaraa on runsaasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on julmetusti lahjottavia! Neljä kummilasta ja lisäksi tietysti oma poika. Pojalla on kymmenen serkkua, joille kaikille olisi ihana ostaa lahja, mutta kustannussyistä ei vain pysty.
   Omalle äidille ja isälle tulee ostettua lahja ja pikkusiskoille jotain hyödyllistä, kun heillä on pian omaan kotiin muuttaminen edessä.
   Lahjojen hankintaa on ennakoitava pitkin vuotta, ettei joulun alla tule konkurssia :D
   Tosi hienoa jos pystyy hyödyntämään kierrätettyä tavaraa joululahjoiksi :)

   Poista
 4. oooh hienot paketit ! mie oon lahjat hankkinu jokaiselle ipanalle yks ja itelle sitten joulun jälkeen jotain ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna pojalle tuli ostettua aika monta lahjaa, mutta osassa paketeissa on tarpeellista, kuten pitkät kalsarit :D Lahjavuori näyttää isolta, kun laittaa pakettiin tavaraa, jota pitäisi muutenkin ostaa :)

   Poista
 5. Ihania paketteja! Ja tuo pöllöpaperi on vaan niin ihanaa, niinkuin jo aiemmin sen bongasin. Minäkin pitäisin paketit esillä, on ne sen verran kauniita, mutta tuo pienin on vaan niin täystuho,että saisin paketoida ne päivittäin uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pöllöpapru on kyllä kaunista. Onneksi ostin sitä, vaikka ensin mietin että hulluutta kuljettaa Tukholmasta kotiin lahjapaperia :D

   Minä jätin joulupuun viereen kolme pakettia. Luulin että ne on siinä turvassa, mutta kissat on purrut lahjanarut reikiä täyteen :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...