Sivut

tiistai 22. lokakuuta 2013

Tsirp tsirp, kirpparilöytöjä

Syksyn aikana on tullut tehtyä muutama kirppislöytö. Näiden löytöjen myötä olen vakuuttunut, että tarvitsen String-hyllyn. Aikaisemmin olen vain ihastellut hyllyä monissa blogeissa ilman, että itse olisin sellaisen halunnut. Mutta nyt keittiön punaisella seinällä on selvästi hyllyn mentävä aukko ja kaikki ihanat esineet pitäisi saada esille. Pirulainen TE KAIKKI bloggaajat, jotka olette esitelleet ihania asetelmia kyseisellä hyllyllä! Voitteko seuraavaksi esitellä jotain edullisempia vaihtoehtoja? :D Hyllytoive on laitettu joulupukille menemään.

Ensimmäisenä uusimmat löydöt. Finnish Flint, Sirkku - sokerikko ja kermakko. 
Ostin nuo lintukuvion takia, ilman että tiesin onko ne minkään arvoisia tai merkkisiä. Ajattelin vain, että ne passaisi hyvin sille joulupukin tuomalle hyllylle. Maksoin kermakosta ja sokerikosta yhteensä 15€.
Kotona sitten vähän googletin ja huomasin, että ne on Arabian tuotantoa, mutta tehty 70-luvulla Finnish Flint -leimalla SOK:n yksityismyyntiin. Tai jotenkin sinne päin. Ja pikainen katsaus kertoi, että aika edullisesti nuo lähti minun mukaan. Joten säästin shoppailemalla monta kymppiä ;D
Toinen kirppisostos tuli tehtyä jokunen aika sitten, kun käytiin Maailman paras paikka -blogin Jossun kanssa kirppiskierroksella. Melkoisen köyhä saalis tarttui molemmille mukaan, mutta jotain pientä kuitenkin. Ostin 4€:n lasikannun, jonka näin sieluni silmin passaavan mökille. Harmi vaan, että meillä ei ole mökkiä, eikä ihan lähitulevaisuudessa ole tulossakaan. Mutta onpahan kannu valmiina. 


Ihan hyvin tuo kannu on toiminut täällä kotioloissakin. Joten ei olla mökkitonttia vielä varattu.

Kolmannen kirppislöydön bongasin facebookin ostomyynti -palstalta.
Pari vanhaa peltistä kahvipurkkia. Tuollainen vihreä purkki löytyy minun äidiltä ja myynti-ilmoituksen huomattuani, tuli pakonomainen tarve saada tämä purkki itselle. Ja samalla myyjällä oli tuo punakantinen purkkikin, niin päätin ottaa senkin. Eihän purkkeja nyt vanhoilla päivillä voi erottaa.
Kolmas purkki on miehen mummolasta. Kiva kolmikko. Ja nämäkin passaisi siihen String-hyllyyn...


Lähes kuusi vuotta punainen seinä on miellyttänyt silmää ihan vain tuollaisenaan, mutta nyt on tarve hyllylle, jotta kauniit esineet pääsisi esille.

Vai mitä? :)


7 kommenttia:

 1. Itsekin haaveilen string-hyllystä, mutta avomies ei lämmennyt yhtään ajatukselle. Täytyy totuttaa häntä ajatukseen. Ehkä sitten joskus... Eli siis mielestäni ryntää ostamaan se hylly ja heti! Upeita kirpparilöytöjäkin olet tehnyt.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väsytystaktiikka on hyvä, tai sitten yrität jollain konstilla saada hyllyn ostamisen miehen ajatukseksi..

   Nyt ei kukkaro kestä hyllyn ostoa. On niin paljon ollut rahanmenoa lähiaikoina. Nyt on pakko vaan uskoa pukkiin :D

   Poista
  2. Uskon tähän väsytystaktiikkaan. ;) Täälläkin on kulutettu pennosia ihan liikaa nyt syksyn alennusmyynneissä tms... Nyt täytyy rauhoittua ja tosiaan uskoa pukkiin. Onneksi on joulu tulossa! Pidän peukkuja, että pukki tuo string-hyllyn sulle.

   Poista
 2. Joo, tuossahan on selvä Stringin mentävä aukko! Tulee se halvemmaksi teille (miehelle) kuin se mökki ;) Kannattaa tosin ruveta jo hyvissä ajoin varoittelemaan ukko-kultaa siitä, että se Stringin kasaaminen on melko työlästä... Se kun täytyy kasata suoraan siihen seinälle. Eli vatupassille ja ekstrakäsille on käyttöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan poistaa sun kommentin, ettei mies vaan huomaa tuota varoitusta... Saattaa olla ettei hyllyä tulekaan joululahjaksi :D Mutta toisaalta, on se hyllyn kasaaminen varmaan helpompaa, kuin mökin rakentaminen ;)

   Poista
 3. Hmm, me ostettiin mökki ja saatiin kaupan päälle irtaimistona kolme string-hyllyä. Kätevät, joskaan ei ihan halvimmat kaupat :) Ja samainen lasikannu löytyy muuten myös kaapista, kirpparilöytö sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavat mökkikaupat :D
   Ja kiva kun jäit lukijaksi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...