Sivut

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Minne matka?

Pikkusen alkaa jo ahistamaan, kun talviloman ajankohta on tiedossa, mutta matkakohdetta ei ole päätetty. Yleensä meillä on aina reissu, tai kaksikin tiedossa ja varattuna. Nyt ollaan syyskuisen Tukholman reissun jälkeen vain pähkäilty asian kanssa, eikä matkaa ole saatu varattua.

Vaihtoehtoina on Praha, Berliini ja Lontoo. Sen takia, koska niihin saa edullisimmin lentoja. Jos voisin päättää kohteen ilman kukkaroon katsomista, lähtisin Venetsiaan. Helmikuinen Venetsia olisi varmasti kaunis.

Mutta nyt päätös on tehtävä budjetin rajoissa. Minnne sinä menisit?

7 kommenttia:

 1. Noista kolmesta ehdottomasti Praha! Lontoossa en ole käynyt, mutta Prahassa ja Berliinissä kyllä, ja mielestäni Prahassa oli aivan omanlaisensa tunnelma sekä paljon nähtävää. Eikä käynyt opiskelijakukkaronkaan päälle. :) Tottapuhuen, olen jo puolisen vuotta miettinyt Praha-reissua, pari kertaa siellä on tullut aiemmin käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kun vastasit noin! Praha onkin ykkösvaihtoehto tällä hetkellä, juurikin edullisen hintatason vuoksi ja kaikkien juttujen perusteella, mitä olen kuullut,
   Lontoo olisi ihana, mutta kolmen reissun kokemuksella siellä menee paljon rahaa, joten se ei paljon auta, että matkan saa edullisesti :D Berliini on listalla sen takia kun sinne saa todella edullisesti lentoja.

   Onko vinkkejä minne päin Prahaa kannattaa majoittua?

   Poista
  2. Me oltiin ihan vaan nuorisomotellissa (tms. mitälie ikärajallisia edukkaita paikkoja) keskustan tuntumassa, eli ei taida paljoa auttaa teitä... Opiskelijaporukalla siis liikkeellä ja tästä aikaa jo muutamia vuosia. Mutta ehdottomasti kannattaa siihen keskustan tuntumaan jäädä liikkumisen helpottamiseksi! :)

   Poista
 2. Minä menisin Lontooseen. Ihan vaan siksi, että hinkuan hirveästi päästä Englantiin. En ole käynyt Berliinissä enkä Prahassa ja Lontoossakin joskus ikiaikoja sitten... (eli ei muistikuvia) Mutta kivaa matkaa teille, minne ikinä menettekin! Varmasti kaikki paikat on lopunperin kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on kyllä aina ihana. Nyt taitaa kuitenkin Praha olla voitolla, vaikka Lontooseenkin pitää vielä päästä. Ja mielellään montamonta kertaa :)

   Poista
 3. Prahaan, oon kuullut niin paljon ihanaa siitä mestasta. :) Ja Lontoo voipi olla kovinkin sateinen, itse oltiin siellä maaliskuussa ja sadettahan se aikalailla oli. Tietty eipä sitä helteitä noista löydy helmikuussa mistään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut Prahasta vain hyvää. Sinne taidetaan suunnata.
   Kun lähtee Eurooppaan helmikuussa, niin pitää asennoitua, että taivaalta voi tulla vettä, lunta tai räntää. Mutta eipä tässä sokerista olla :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...