Sivut

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kylpyhuone, sauna ja wc.

Asuntoesittelyn viimeisiä viedään. Vuorossa on kylppäri ja sauna, sekä alakerran wc.
Kesällä voin sitten kertoa vielä takapihasta ja parvekkeesta, mutta nyt niistä on turha ottaa kuvia, kun parveke on talviteloilla ja takapihasta ei paljon näy metrisen hangen alta.

Kun aikoinaan tämä asunto ostettiin, niin silloin oli marraskuu. Löydettiin yhdestä liikkeestä sen vuoden näytteillä olleet kylpyhuonekalusteet -50% hintaan ja saatiin kylpyhuoneeseen ja vessaan laadukkaat kalusteet edullisesti. Kalusteiden normaalihinnoilla meidän budjetti ei olisi niihin riittänyt ja meidän olisi pitänyt ostaa edullisemmat (ja ehkä huonolaatuisemmat?) kalusteet.
Kerrankin oli tuuria matkassa! :)

 Tässä alimmassa kuvassa näkyy yksi meidän kodin häpeäpilkuista. Tuo ihana, edellisen asukkaan tupakanpoltosta kellastunut hobittiluolan komeron ovi. Sen maalaaminen on ollut suunnitelmissa muutosta asti, vaan eipä ole vieläkään saatu aikaiseksi. Samoin vessan ovi on sisäpuolelta tyylikkäästi liukuvärjäytynyt :D
Vessa sijaitsee portaiden alla ja sen takia osa vessan katosta on vino. Ja portaiden alla on lisäksi tuo komero, joten kaikki neliöt on otettu hienosti hyötykäyttöön.

Vessan virkattu matto ja -kori ovat äitini tekemiä.

Tuota vinokaton tapetoimista on mietiskelty ja mallipala joka kantautui kotiin, oli lintuaiheinen. Ylläripylläri! :D

Tällainen tapetti oli harkinnassa, mutta kun sitä mallipalaa on katsellut pari viikoa, niin ehkä se on sittenkin hieman liian hempeä ja romanttinen...

Nyt kun googletin tuon tapetin, niin huomasin ilokseni että tuota tapettia olisi myös mustavalkoisena ja se passaisi kyllä paljon paremmin. Tai sitten tapetti menee vaihtoon ihan kokonaan, tuntien minun loistavan päätöskyvyn ;)


 Kylpyhuoneessa on käytetty tehosteraitana samaa mosaiikkilaattaa, jota on keittiön välitilassakin, mutta eri värisenä.

Saunassa ei ole mitään ihmeellistä, vaan se on appiukon tekemä hyvä perussauna :)
Katossa on tähtitaivas -valot ja ne tuo ihanaa tunnelmaa pimeinä talvi-iltoina.
Lähiaikoina olisi suunnitelmissa maalata seinät kuultovalkealla ja lauteet ehkä vähän tummemmaksi, mutta katsotaan nyt muuttuuko mieli vielä ja miten pitkässä kuusessa operaatio on ;)
 

 Nahkiainen asettuu saunan ikkunalle heti kun kevätaurinko alkaa pikkusenkin lämmittämään. Naapurit olivat luulleet aluksi, että ikkunalla on kissapatsas, mutta kun patsas oli välillä istunut, välillä pötköttänyt ja sitten liikkunutkin, niin olivat hoksanneet että oikea kissahan siellä on :)Tuollaisissa maisemissa meillä saunotaan :)

4 kommenttia:

 1. Sama mukava punainen viiva jatkuu siis läpi koko kodin :) Oikein pirteän näköistä, kylppäri varsinkin.
  Mummu se osaa tuon virkkaamisen,terkkuja mummulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka huoneessa on jotain punaista, paitsi vessassa tällä hetkellä. Välillä sielläkin on kyllä punaiset käsipyyhkeet.
   Minäpä kerron terveiset :)

   Poista
 2. Voi mikä ihana se siellä ikkunalla kököttää <3.

  On muuten hitsin makee toi mosaiikkilaatta. Ihanan värinen. Tykkään rohkeista väreistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mulla on tämäkin kommentti mennyt ihan ohi!
   Mä tykkään kans tuosta mosaiikkilaatasta ja kun sitä on vain raitana, niin ei ole ruvennut kyllästyttämään viiden vuoden jälkeenkään :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...