Sivut

perjantai 29. elokuuta 2014

Vapaapäivä

Paluu blogimaailmaan koki pahan kolauksen, kun tietokone sanoi sopimuksensa irti. Onneksi vain tilapäisesti ja se saatiin huollossa vielä kuntoon. Ja huh helpotusta, että kone antoi pieniä merkkejä tulevasta leviämisestä, niin saimme kaikki kuvat talteen, joita ei oltu vielä siirretty ulkoiselle kovalevylle.
Tietokoneen lisäksi myös pesukone meni vihdoinkin rikki. Äänestä päätellen se veteli viimeisiään kokonaisen vuoden, joten tähän oltiin osattua varautua.
Nyt täytyisi pikaisesti ostaa tilalle hyvä pesukone ja kuivausrumpu, vaikka anopin pesulapalvelu onkin toiminut moitteettomasti ;)

Täällä on normaaliarjen lisäksi keritty viettämään 11v hääpäivää ja ystävän kolmekymppisiä. On käyty appivanhempien mökillä, joka toivottavasti on kohta meidän ikioma. On mittailtu mökkitontin tiluksia ja raivattu pajukkoa, suunniteltu remonttia ja huussin paikkaa.

Tänään vietin ykkösvapaata. Huomenna on töitä. Ja sunnuntain olen taas vapaalla. Puolikas viikonloppuvapaa siis. Tänään olla öllöttelin kotona ja kun mies kotiutui töistä, niin käväistiin kirpparilla katsomassa olisiko mökille löytynyt kattokruunua, jonka haluan maalata taivaansiniseksi tai haalean vaaleanpunaiseksi. Kyllä. Luit ihan oikein :D Yksi aivan ihana koristeellinen ja koukeroinen kattokruunu löytyi, mutta en kyllä maksa 90€ tuunattavasta lampusta. Etsintä siis jatkuu.
Kirpparin vieressä on Isku ja sieltä lähti poistopisteestä mukaan pari kivaa tyynyä. Vitosen kappale. Ei paha! Viime viikolla etsin uuteen kettu-tyynynpäälliseen sisätyynyä, niin siitäkin joutui maksamaan enemmän, kuin noista tyynynpäällisistä, joihin tuli sisätyyny mukaan.





Vapaapäivä <3

Kivaa viikonloppua!

11 kommenttia:

  1. Mä meinasin käydä vähän aikaa sitten Iskussa, mutta sit aattelin, ettei mulla sieltä oo varaa kuitenkaan mitään ostaa :) Virhe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne jäi tyynyjä vielä vinopino! Oli mustia, valkoisia, beigejä ja noita petroolinsinisiä :)

      Poista
    2. Ai niin ja tuon sinisen tyynyn lähtöhinta oli vissiin 35€, joten luulisi olevan hyvälaatuinen.

      Poista
  2. Meillä odotellaan myös pesukoneen laukeemista ja sellaista kuivuripesuri yhdistelmään ollaan mietitty, kun erillisille ei ole tilaa. Tyynyt vaihtoivat myös pukujaan ja sormet syyhyä uusien ostamista ja verhotkin pitäisi uusia ja, ja, ja... Pienoista sisustusmaniaa taas ilmassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy saa kyllä sisustusmaniaa ja rahanmenoa aikaan! :D

      Poista
  3. Jo toisen kivan blogin löysin lähettyviltä :)
    Kivoja sisustusjuttuja ja nuo teidän kissat on ihania, meinaa tulla kissakuume ;) Erityisesti ihastuin tuohon nahkiaiseen, kun olen vähän harkinnut tuollaista meillekin. Tosin miehen pehmittäminen on vasta menossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne. Nyt mietityttää, että mistä päin sinä olet :D
      Nahkis on ihana ja haluaisin toisenkin sfinxin, mutta mies on sitä mieltä että kolme kissaa on ihan maksimimäärä. Pöh!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Minun piti tilata semmonen kuuden pakkaus, että sain sen rillimukin. Neljä jätin käyttöön ja tykkään kyllä tuosta kuvioinnista ihan älyttömästi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...