Sivut

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Jaksaa. Ei jaksa. Jaksaa. Ei jaksa.

Yleensä väsymys, tympääntyminen ja ailahteleva mieliala alkaa vasta viimeisenä työviikkona ennen lomaa. Mutta nyt on viimeisimmät työpäivät olleet sellaista pakkopullaa vuoristorataa, että oksat pois, vaikka nyt oli vasta toiseksi viimeinen rutistus ennen lomaa. Ajatukset vaihteli vähän väliä ei jaksa -fiiliksestä jippii-fiilikseen. Noh, nyt saa kolme päivää huilia ennen viimeistä rutistusta.
Kerrankin odotan vapaiden päättymistä, koska se tarkoittaa sitä, että L-O-M-A on ihan kohta.




Keittiön liitutauluseinä on yksi kivoimmista asioista täällä kotona. Välillä tulee kuitenkin kyllästyminen seinän kaikkiin tuherruksiin ja seinä näyttää vain isolta sotkulta. Mutta onneksi tuherrukset on pyyhittävissä pois! Seinä oli paljaana muutaman päivän, mutta tänään se näytti jo alastomalta, joten loman odotustunnelmissa piirsin aamukamman, tai kalenterihan tuo taitaa olla :)




Innostuinpa samalla heilumaan kameran kanssa ja räpsin kuvia muistakin keittiön yksityiskohdista.

Kolme vapaapäivää olisi siis edessä. Ja monta asiaa olisi tekemättömien asioiden listalla. Keittiön tuolien maalaus. Takapihan polulle laattojen teko. Tauluhyllyn maalaus. Mutta huomenna taidan ensin levätä ja vasta sitten miettiä mistä aloittaisi. Kuulostaa ihan suunnitelmalta. Eikös? :)

8 kommenttia:

  1. Hauska toi aamukampa! Kyllä siitä kelpaa aamuja laskeskella ;D

    Sun blogi vaikuttaa näin ensisilmäysten perusteella tosi kivalta. Jostain kumman syystä eksyin melkein ensitöikseni "Kissat" -tunnisteen alle, ja enpä oo vähään aikaan nauranut niin, kuin tätä lukiessani:

    http://pu-nainen.blogspot.fi/2013/04/viikonloppuvapaa.html

    Tuo ratkaisi asian, pakko alkaa lukijaksi mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun tulit vastavierailulle ja jäit lukijaksi :)

      Poista
  2. Kivoja juttuja sulla keittiössä!
    Ne pinnatuolitko sulla odottaa maalausta?
    Onks toi punanen ukkeli jokin woodoo-nukke? =D

    jaksahan vielä vähän,kyllä se siitä iloksi muuttuu.Taitaa juhannus olla aika hiljaista teidänkin työmaalla vai...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ne pinnatuolit. Väriäkään en ole vielä päättänyt :D
      Ja punanen woodoo-ukkeli on veitsiteline. Sitä voi kokkailun lomassa vähän tökkiä, jos sille päälle sattuu :D

      Juhannuksen kiireet riippuu niin ilmoista. Jos on hyvä ilma, niin eipä ne ihmiset sisälle halua tulla :)
      Mutta eiköhän se kiire ala taas sunnuntaina, kun on paluuliikenne ja lomakausi käynnistyy kunnolla. Siitä onkin kiva seitsemän päivän putken jälkeen jäädä lomalle, kun menee puoli viikkoa toipuessa :D

      Poista
  3. Voi jee, että on kivan näköinen tuo teidän ruskea laatoitus! Me like :-) Tykkään kovasti myös liitutauluseinästä. Meillä olisi eteisen puolella keittiön ovella semmoinen puolen metrin seinä, johon haikailen liitutaulumaalia...meillä vaan kaikki seinät on lasikuitutapetoituja (ARGH!), joten ihan suitsait se muutos ei käy. Noh, unelmoida voi aina!

    Tsemppiä viimeisiin työpäiviin (sitten kun ne koittavat). Omassa aamukammassa 6 piikkiä jäljellä, kun tämä aamu on sentään jo taputeltu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikanaan, kun näin eka kerran tuon laatoituksen valmiina, niin olin ihan järkyttynyt. Itse olin laatan valinnut, mutta laatoitus näytti kauhealta, kun ovia ei oltu vielä asennettu ja paikoillaan oli vasta tummanruskea runko :D Onneksi ovien asentamisen jälkeen lopputulos oli tasapainoinen. Ruskea välitila tuo vähän pehmeyttä muuten aika musta-puna-valkoiseen keittiöön.
      Tulipa pitkä sepustus.. :)

      Ei enää sinunkaan aamukammalla hiuksia kammata, vaan loma jo ihan nurkan takana! :D

      Poista
  4. Tsemppiä loppurutistukseen!! Ja iso tykkäs liitutauluun piirretystä "aamukammasta" ;) Se on upee!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...