Sivut

torstai 18. syyskuuta 2014

Mökki

Mökkiasia ei ole edennyt vielä kauppoihin asti, mutta meillä on jo lupa sisustaa ja rempata mökkiä meijän näköseksi. Appivanhemmat eivät olleet hankkineet mökille kuin pakolliset tavarat, kuten ruokapöydän ja pari puista sohvaa. Tavallaan sisustaminen on helpompaa nyt, kun edessä on lähes tyhjä mökki. Siellä ei ole mitään turhaa tilpehööriä. Eikä siellä ole mitään tiettyä väriä, jonka mukaan sisustusta pitäisi lähteä viemään eteenpäin.

Ja koska saamme ihan itse päättää, niin täällä on käytetty tunti jos toinenkin, selaillen nettikauppojen tarjontaa. Muutama tilauskin on tehty. Noilla pienillä hankinnoilla mökistä tuli jo paljon viihtyisämpi.

Yllätin itsenikin värivalinnoilla, joita mökille tulee. Koti on musta-valkoinen-punainen, mutta mökki onkin turkoosi-vaaleanpunainen-keltainen. Tilasin Ellokselta villamaton, väriltään turkoosi-valkoinen. Ruokailuryhmän sohva sai istuinosalle pinkin räsymaton ja mustavalkoiset raitatyynyt.
Rupesin myös keräämään mökille Arabian Piilopaikka-kahvikuppeja ja Teeman turkooseja lautasia.

Monta iltapäivää on raivattu pajukkoa ja yksi yökin on keritty mökillä viettää.


 
Vanhan pesukoneen rumpu pääsi uusiokäyttöön, kun mies teki siitä tulisijan.


 Vielä pitäisi löytää joku kiva lipasto. Ja seinähylly. Ja kattokruunu.
Sisäseinien maalaus jää ensi kesään. Ei uskallettu enää tälle syksylle ruveta maalaushommiin, jos maali ei olisi kuivunutkaan kunnolla vilpoisassa ja kosteassa syksysäässä.

Mukavaa torstaita!


8 kommenttia:

 1. Aaah. Just niin ihanaa, kun on (siis mun tapauksessa olis...) mökki, josta sais tehdä ihan just niin erinäköisen kuin kodista. Ihan unelmatapaus!
  Ja näyttää tosi pirtsakalta nuo teidän tähänastiset valinnat :)

  Hauskaa, että noita pyykkikoneen rumputuunauksia on nyt alkanut näkyä vähän siellä sun täällä.
  Silloin kun olin pikkutyttö, meidän isä teki rummusta pihagrillin ja meinasin kuolla häpeään, kun kaikilla kavereilla oli kaupasta ostettu pallogrilli :D. Nythän toi on vaan hieno. Ja sitäpaitsi sillä tuli silloinkin kylän parhaat makkarat :). Tai ainakin mustimmat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy lopettaa tavaroiden ostaminen mökille, ettei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä. Jatkan sisustamista ensi keväänä, kun sitten löytyy kaupoista enemmän "kesävärisiä" juttuja.

   Teillä on ollu hieno grilli! :)

   Poista
 2. Onpa suloinen mökki! Odotan ensi kesälle mökkikutsua ;)

  Ja toi pesukoneen rumpu tulisija on ihan mahtava! V sanoi, että sen isovanhempien mökillä on samanlainen, onpa olleet isovanhemmat edelläkävijöitä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehottomasti ensi kesänä saat kutsun mökille!
   No on tosiaan olleet isovanhemmat kekseliäitä. Eivät varmaan uskoneet, että tuollaisista tuunauksista tulee muotia vielä joskus :D

   Poista
 3. Oikein viihtyisä ja kodikas mökki!
  Hauska idea tuo pesukoneen rumpu tulisijana, en ole ennen moista nähnytkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuosta mökistä hyvää tulee :)
   Mies oli netistä etsinyt, että mitä pesukoneen rummusta voi rakentaa. Löytyi ihan huikeita juttuja. Lamppuja, pöytiä, raheja ja vaikka mitä!

   Poista
 4. Näyttää mukavalta ja kodikkaalta, kauniit värit :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...